Jump to content
IGNORED

Novine "Danas"

ajgor

Recommended Posts

Posted

Nečasni posao vlastomrzaca :Hail: :ziga: :Hail:

Posted

U kom periodu je ona radila na RTS-u ?

Čini mi se pre udaje za Baneta Ivkovića, dovoljno davno da možda grešim.

Posted

Radila je na BK televiziji.

Posted (edited)

Jao, to li je ta :isuse:

Edited by Turnbull
Posted

#onokad tekst kaze vise o autorki nego o temi.

by TT via Nokia

Posted

rts i bk a onda udaja

Posted

Biljana voli sve same stare vrednosti : stari SPS,stari SRS(SNS),starog Baneta.... :fantom:

Posted

E, a jel zna neko sta je sa onom takodje RTS likinjom sto se bila udala za Pavkovica, onog djenerala?

Imala neko fensi ime plus neki stanovi, namestaj...

Posted

Meni je super što Danas pušta ovakve bljuvotine. Potpisanoj glupači iz Belog Potoka nisu potrebni ni komentari, ni odgovori, samo pustiš tekst i sve jasno.

Posted

E, a jel zna neko sta je sa onom takodje RTS likinjom sto se bila udala za Pavkovica, onog djenerala?

Nisam siguran da li je ista u pitanju, ali znam da je Pavkoviću žena izrodila dvoje dece DOK JE OVAJ U HAGU. Kažu, uredno dolazila na one produžene vikende koje im Tribunal omogućava… 

Posted

Nisam siguran da li je ista u pitanju, ali znam da je Pavkoviću žena izrodila dvoje dece DOK JE OVAJ U HAGU. Kažu, uredno dolazila na one produžene vikende koje im Tribunal omogućava… 

Ma ova je bila neka Glorija ili tako nekako, u svakom slucaju neposredno pre i posle bombardovanja, znam iz prve ruke jednu epizodu vezanu za njega kao nacelnika GS koji je sa suprugom posetio Trayal, vojni deo, Krusevac.

I dok su sastancili, gospodji supruzi je ponudjeno da proseta gradom i kupi sebi neki lep poklon na racun domacina, tako neku sliku, nesto prigodno.

Sve je bilo OK, dok firmi nije stigao racun na nekih 10.000 DEM za kupljeni namestaj odvezen vojnim kamionom za Beograd.

Mislim da je doticna bila neka spikerka na TV Bg i da je posle isao aber da ga je sutnula, veza neki stanovi, tako nesto.

Posted (edited)

Ovo je, kao, deo nekakvog "dijaloga"? Šta će ovakva pljuvačina u Danasu uopšte?

Edited by MancMellow
Posted

Glorija - fatalna generalica

Dvoje dece mu je rodila cetvrta zena od koje se razveo pre dve godine.