Jump to content

drumski ratnik / road rage

Kakvo vas ponašanje vozača najviše nervira? 72 members have voted

1. 1. Izaberite jedno:

• Zakasnelo prestrojavanje na silu (guranje)
    • Vožnja samo maks. dozvoljenom brzinom u spoljašnjoj ("brzoj") traci
    • Nedavanje migavaca prilikom prestrojavanja/izmene traka
    • Agresivno ponašanje pri parkiranju
    • Biciklisti koji se ne obaziru na pravila vožnje
    • Spora vožnja (ispod dozvolj. brzine)
    • Vozači na telefonu koji ne obraćaju pažnju na saobraćaj
    • Nepoštovanje minimalnog odstojanja između vozila

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Big dil, nigde ne žurim krenuo sam ranije.

pa u tome je i poenta..ni JA nigde ne zurim i krecem na vreme i sasvim sam smiren vozac,stajem pesacima na pesackim prelazima,biklistima,propustam koga treba,ne zurim...ali u gradu u kom se kolona od tri semafora spoji u jednu je takav stav da TI nigde ne zuris sasvim pogresan i sebican i tako se stvaraju cepovi,zastoji i guzve..

1 odsustvo svesti o opstem saobracaju!!

ja samo apelujem na budnost i pravovremeno reagovanje u skladu sa situacijom!!! :mirko alvirovic:

Edited by ivy

Svakome može da se desi da se zablesavi u nešto na semaforu i da ne primeti zeleno na vreme. Ali ako je u pitanju neki semafor gde ZNAŠ da zeleno traje par sekundi (ima takvih), onda si šupak i zaslužuješ da ti se trubi.

Inače u poslednje vreme viđam prekršaje i govna u saobraćaju daleko više nego ranije. Evo u samo poslednje dve vožnje video sam ukupno tri slučaja kako opušteno prolaze kroz crveno, minimum po sekundu-dve pošto se isto upali. Postavio bih kamere na svim semaforima, majke mi. 

:mirko alvirovic:

krasna ideja!

apelujem na modove da nam se omogući jedan alvir emotikon sa sve onim razmahanim ručicama, evo vako: 255kl7t.jpg

takođe mnogo volim one pametnjakoviće koji u pet popodne hoće da skrenu iz takovske u svetogorsku kad idu od gore.

nije li to uvek zabranjeno sem za trole? :unsure:

Edited by ordi

Ima mozgova koji i iz drugog smera hoce da skrenu levo

http://mondo.rs/a173517/Info/Drustvo/Beograd-Fijat-naleteo-na-zenu-i-dvoje-dece.html

Al najludji potez ikad u saobracaju sam video na raskrsnici ispod. Lik je iz Dzordza Vasingtona usao u Takovsku na crveno  i kao skrenuo desno. Onda je jako brzo napravio polukruzni i posle skrenuo desno i nastavio kroz Dzordza Vasingtona. Sve to sa zenom i detetom u kolima za vreme popodnevnog spica.

Edited by katamaran

nije li to uvek zabranjeno sem za trole? :unsure:

naravno, al u pet je najveca guzva

u nedelju prisustvovao sudaru kod omv-a u radnickoj. na svu srecu niko nije povredjen a moglo je da bude zajebano da ih je udario po vratima umesto u prednji tocak. grozan osecaj.

Počela da me boli Ahilova tetiva desne noge pa reko aj da probam da kočim levom. Vozim jutros kroz grad, nikog iza, nikog ispred, izbacim u ler i pritisnem kočnicu. Da se nisam držao za volan opizdio bi u šoferšajbnu.

Е, кочење левом је код мене сигурни пут у превртање, уопште немам осећај, пробао једном на Панчевачком мосту и никад више

sad ste me napržili, sutra ima probam :lolol:

nemoj, preopasno je

koliko na lestvici od 1 do 5?

petica

Probaj - probaj