Jump to content
IGNORED

drumski ratnik / road rage

Indy

Kakvo vas ponašanje vozača najviše nervira?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Big dil, nigde ne žurim krenuo sam ranije.

pa u tome je i poenta..ni JA nigde ne zurim i krecem na vreme i sasvim sam smiren vozac,stajem pesacima na pesackim prelazima,biklistima,propustam koga treba,ne zurim...ali u gradu u kom se kolona od tri semafora spoji u jednu je takav stav da TI nigde ne zuris sasvim pogresan i sebican i tako se stvaraju cepovi,zastoji i guzve..

1 odsustvo svesti o opstem saobracaju!!

ja samo apelujem na budnost i pravovremeno reagovanje u skladu sa situacijom!!! :mirko alvirovic:

Edited by ivy
Posted

Svakome može da se desi da se zablesavi u nešto na semaforu i da ne primeti zeleno na vreme. Ali ako je u pitanju neki semafor gde ZNAŠ da zeleno traje par sekundi (ima takvih), onda si šupak i zaslužuješ da ti se trubi.

Inače u poslednje vreme viđam prekršaje i govna u saobraćaju daleko više nego ranije. Evo u samo poslednje dve vožnje video sam ukupno tri slučaja kako opušteno prolaze kroz crveno, minimum po sekundu-dve pošto se isto upali. Postavio bih kamere na svim semaforima, majke mi. 

Posted

:mirko alvirovic:

krasna ideja!

apelujem na modove da nam se omogući jedan alvir emotikon sa sve onim razmahanim ručicama, evo vako: 255kl7t.jpg

Posted (edited)

takođe mnogo volim one pametnjakoviće koji u pet popodne hoće da skrenu iz takovske u svetogorsku kad idu od gore.

nije li to uvek zabranjeno sem za trole? :unsure:

Edited by ordi
Posted (edited)

Ima mozgova koji i iz drugog smera hoce da skrenu levo

http://mondo.rs/a173517/Info/Drustvo/Beograd-Fijat-naleteo-na-zenu-i-dvoje-dece.html

Al najludji potez ikad u saobracaju sam video na raskrsnici ispod. Lik je iz Dzordza Vasingtona usao u Takovsku na crveno  i kao skrenuo desno. Onda je jako brzo napravio polukruzni i posle skrenuo desno i nastavio kroz Dzordza Vasingtona. Sve to sa zenom i detetom u kolima za vreme popodnevnog spica.

Edited by katamaran
Posted

nije li to uvek zabranjeno sem za trole? :unsure:

naravno, al u pet je najveca guzva
Posted

u nedelju prisustvovao sudaru kod omv-a u radnickoj. na svu srecu niko nije povredjen a moglo je da bude zajebano da ih je udario po vratima umesto u prednji tocak. grozan osecaj.

Posted

Počela da me boli Ahilova tetiva desne noge pa reko aj da probam da kočim levom. Vozim jutros kroz grad, nikog iza, nikog ispred, izbacim u ler i pritisnem kočnicu. Da se nisam držao za volan opizdio bi u šoferšajbnu.

Posted

Е, кочење левом је код мене сигурни пут у превртање, уопште немам осећај, пробао једном на Панчевачком мосту и никад више