gospa buba Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 nene, ovo je topik za izmedju bezosecajnog topika i babe chohano, mora biti i 1 takva lokacija. elem: kelj. shta shnjim, a da bude jestiv. i bez mesa, da probam da ga poturim i vegetarijancu? na decu ne znam dal da rachunam. moze mozda i varijetet sa nekim mesom pa da im se zahvalim svima ^_^
gospa buba Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 mozes kelj krupno secen probariti kratko,ocediti pa pomesati sa smesom jaja,pavlake,nekog sira sitnog/tvrdog/stagod ali da bude vise sirasto a ne toliko jajasto..zacitniti dobro,izliti u tepsiju/vatrostalnu i zapeci u rerni..moze se opciono narendati jos sira odgore.. moj moto je da je sve bolje kada se pospe sirom. a moze sve to i sa mlevenim mesom kao neka musaka. kapiram. nash moto je, mada nije za ovde, kad su jaja puter i orasi neshto pokvarili ^_^
wall Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Spremam Renneove palačinke-krokete. Nek mi je sasrećom.
wall Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Renne ovo neko retko testo... Kako da ga oblikujem?
Skyhighatrist Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) Dodaj brašna do željene gustine. Edit: Edited February 3, 2016 by Skyhighatrist
Lancia Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Renne ovo neko retko testo... Kako da ga oblikujem?
wall Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Da... Ja sam misliobda ga šokiram u frizu. Idem.
wall Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Hm... Sad se razvlači... I izbačen sam iz kuhinje jerbo je mikser sve isprskao. Aj da vidim kada testo malo odmori. :D
Lancia Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 OK. Ješću kod Rennea... a to tako ide? sto ne rece ranije, koliko mi samo klope nije uspelo.
Recommended Posts