November 8, 20159 yr Author Ima nešto pametnije za šampinjone osim da ih izdinstam sa c.lukom zalijem pavlakom i tako to?
November 8, 20159 yr Author I ja ih tako volim ali idu kao prilog šniclama. Da, šnicle volem jače. ^_^ No, biće i ovo pokušano samostalno. Hvala.
November 8, 20159 yr krupno sečene pečurke baci na puter i posoli. dinstaj dok voda ne ispari. onda dodaj biber, bluk i seckani peršun i gotovo. ja dodam i malo timijana.
November 8, 20159 yr Author Moram priznati nešto, nije lako, ovde ljudi glavu gube i zbog dijagonalne torbice ili zgužvanih novčanica :D ali ne volim hranu prženu na puteru. Ne volim taj puterasti šmek koji zadominira... Eto... Nadam se da ima još neko... ^_^
November 8, 20159 yr Author Na kraju cluk šampinjoni mrkva pečeni celer pavlaka šnicle. Odlično ispalo. Dobar ovaj celer. Mrzi me da stavljam zarez. -_-
November 20, 20159 yr Author Našao odličan komad barene slanine. Začinio grčkim začinom i ubacio u rernu sa clukom, mrkvom i tikvicama. Gore pirinač 14 minuta. Ostao jedano parče slanine ostalo polizali. Sada se kao valjaju u dnevnom boravku.
December 13, 20159 yr ti da se skloniš sa ovog topika ako si došao do kuvanja na osećajtm to je to :D