kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 kari mi nikad nije uspeo prilikom pečenja, sasvim je drugi padež kad se umulja u sos tipa bešamel
Ryan Franco Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 samo napomena, foliju sam ozgo da bi se dinstalo u oblaku začinskih isparenja
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 jasno je to. meni to dinstanje u rerni ima svrhe samo ako je sa dosta povrća. ili sa nekim mesnatijim mesom(svinja, tele)
wall Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Kupio sam kilo pirinčanog brašna... Šta mogu od toga spraviti. U skladu s mojim mogućnostima. ^_^ Ajde... Jede mi se nešto slatko.
svashtabezneshto Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Pirinčane kore za prolećne rolnice. Ne znam recept, ali rolnice od kora od pirinčanog brašna su fenomenalne!
wall Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Pirinčane kore za prolećne rolnice. Ne znam recept, ali rolnice od kora od pirinčanog brašna su fenomenalne! :( Aj probam da nađem.
mammy two shoes Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 ^ od pirinčanog brašna može da se napravi ratluk. recept ćeš lako naći jer umeš da guglaš. u ratluk možeš da umuljaš svašta i da ga uvaljaš u šta god hoćeš.
wall Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 ^ od pirinčanog brašna može da se napravi ratluk. recept ćeš lako naći jer umeš da guglaš. u ratluk možeš da umuljaš svašta i da ga uvaljaš u šta god hoćeš. E crvc crko donji grejač rerne. To sam trebao srediti prošli vikend. ^_^Ali hvala, svakako ću ga tu potrošiti volim ratluk. :) Ništa, idem u maxi pa šta ponude, slatko i zdravo. A da nije slatki kupus. <_<
wall Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Pajz ovamo. Ispržio brdo palačinki. Napravio fil pavlaka, grčki jogurt, čili sos, beli biber, vlašac. Svaku s ljubavlju namazao, stavio ozgokuvanu šunku i edamer. Zamotao pa vratio u tiganj na 1min.
pacey defender Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 dajte neki korak po korak za grčku musaku. sve redom, po pravilu.
pacey defender Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Puno hvala! Mislio sam da idu neke tikvice ili nešto malo krompira. Isprobaću ovo sutra pa javljam.
aram Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 mozes dodati tikvice, bice blaza musaka, mozes i prokuvan krompir, pa na tanke kolutove preko poslednjeg reda patlidzana, ali prava grcka musaka je samo sa grilovanim patlidzanom.
Recommended Posts