Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kuvajmo sa Wallom

Featured Replies

to vec odaavno postoji,propada ti brendiranja, i zove se knedle od hleba..moze biti i u obliku ,,salame,, u tom slucaju se zamota  u krpu i kuva se tako..ili knedle..a svasta ide unutra..cak mislim da je nesto staaaro austrijsko/nemacko jelo

Edited by ivy

• Replies 1.6k
  • Views 161k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ivy, cek, cek. hajde mi molim te objasni ceo proces tog recepta? npr, ja jedino znam za knedle koje se kuvaju i u njih ide hleb, kao sto su npr knedle koje mogu da se dodaju u sos od lavackih snicli. ja sam mislio da se ovo sto bi smo mi brendirali przi u dubokom ulju.

Edited by hoffnung

cini mi se da bi ti to nakupilo toliko ulja da ne bi moglo da se jede...

e, zato sam i postavio ovo da se udruzimo. oduzmemo ili dodamo, pa na kraju neko proba to da napravi u svojoj kuhinji. :D takodje pretpostavljam da bi bilo tvrdo, ali verujem da ima nacin da ne bude tvrdo.

edit: ja nisam pomislio da bi moglo da se nakupi ulja toliko kao sto si ti opisao, vise mi je bilo da bi bilo tvrdo.

edit2: ne znam zasto mi se ovo cesto mota po glavi, sve sto zamislim nekako mi nema smisla, a opet razmisljam o tome, tj. kako napraviti nesto da ima smisla od tog hleba.

edit3: verovatno su ljudi vec eksperimentisali sa przenjem i nije se pokazalo kao ok, zato i nema u receptima.

Edited by hoffnung

pa mozes probati to sto si zamislio,nece ti nista biti,napravis eksperiment,proguglas malo pa napravis neku fuziju svega sto ti se cini logicni i ne tesko..tako bar ja :D..nije da ces upropastiti neku prime namirnicu pa da ti bude zao..igraj se..

Imao ono u onom ruskom filmu "4", kad babe u onoj pripizdini žvaću stari hleb i prave lutke od njega.

pa mozes probati to sto si zamislio,nece ti nista biti,napravis eksperiment,proguglas malo pa napravis neku fuziju svega sto ti se cini logicni i ne tesko..tako bar ja :D..nije da ces upropastiti neku prime namirnicu pa da ti bude zao..igraj se..

igram se ja, tj. ekperimentisem, nego sam hteo malo da vas uvucem u igru, da sklopimo nesto sto ima smisla i to ubacim u vrelo ulje.

igram se ja, tj. ekperimentisem, nego sam hteo malo da vas uvucem u igru, da sklopimo nesto sto ima smisla i to ubacim u vrelo ulje.

ahaam..pa onda nastavite...tu ima hleba to me ne zanima..

lol :D

• Author

Hoću da pečem krompir.

Ali neću onu harmoniku, mnogo se iznerviram dok sečem.

Dakle malo obariti, začini, u rernu.

Ako neko može da da specifikaciju minute, temperatura i sl.

Hvala.

Napravi pole.

Operi, iseci popola sa sve korom, na papir pa na pleh, pa malcice ulja na svaki i morske soli. Il obicne.

U rernu na dvesta trifrtalja sata.

Edited by ToniAdams

• Author

Nema kuvanja?

Bude tako. Samo skinem koru, nije to domaći nego neki akan raznim praškovima. Verujem.

A skini koru posle pecenja. Fora je da zadrzi slas unutra

• Author
:lol: