April 5, 201311 yr ok sad shvatam šta sam napisala..ipak sam ga dovela do guljenja ...onda je čvrstina bolji pokazatelj..mada mislim da ne treba ništa da seče..ja sam mislila više na to ako ima zemlje na peteljci i slično.. i jbga ako ne zna kako izgleda šampinjon i šta treba a šta ne...
April 5, 201311 yr i jbga ako ne zna kako izgleda šampinjon i šta treba a šta ne...pa to je i poenta topica baby steps
April 5, 201311 yr Author Uspeo!Sve je belo i isitih dimenzija.Bacio sam jedno 150 grama+zapušio sudoperu, ali to je to.Meso u marinadi, sad palim ringlu. :D
April 5, 201311 yr Author inače walle pečurke se ne peruE nek si mi reko... Dobro umotao sam ih u krpu pa valjda neće smetati... Puno.
April 5, 201311 yr vrlo nezno istrljas prstima, nista ne guliti!u principu, ni voda, pecurke se po pravilu ciste tako sto im se kapice obrisu flanelskom krpicom, a deo stabljike na kome eventualno ima zemlje se odsece. Edited April 5, 201311 yr by aram
April 5, 201311 yr pa nemoj bacati..ispariće voda..dinstaj..edit..eto gde ste učitelji, kasnite i ostavili ste ga samnom pa zajedno pravimo sranja Edited April 5, 201311 yr by ivy
April 5, 201311 yr Author Meso gotovo, pečurke in.So? Voda? Biber? Šta sada? Edited April 5, 201311 yr by wall