ivy Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 ok sad shvatam šta sam napisala..ipak sam ga dovela do guljenja ...onda je čvrstina bolji pokazatelj..mada mislim da ne treba ništa da seče..ja sam mislila više na to ako ima zemlje na peteljci i slično.. i jbga ako ne zna kako izgleda šampinjon i šta treba a šta ne...
Аврам Гојић Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 i jbga ako ne zna kako izgleda šampinjon i šta treba a šta ne...pa to je i poenta topica baby steps
wall Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Uspeo!Sve je belo i isitih dimenzija.Bacio sam jedno 150 grama+zapušio sudoperu, ali to je to.Meso u marinadi, sad palim ringlu. :D
wall Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 inače walle pečurke se ne peruE nek si mi reko... Dobro umotao sam ih u krpu pa valjda neće smetati... Puno.
renne Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 pa kad žuriš, ne čekaš da ja svoj ručak skarabudžim, nema veze, znaš za ubuduće
aram Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) vrlo nezno istrljas prstima, nista ne guliti!u principu, ni voda, pecurke se po pravilu ciste tako sto im se kapice obrisu flanelskom krpicom, a deo stabljike na kome eventualno ima zemlje se odsece. Edited April 5, 2013 by aram
wall Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Pa ček, šta da radim s ovim sada?Da ja to bacim?
ivy Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) pa nemoj bacati..ispariće voda..dinstaj..edit..eto gde ste učitelji, kasnite i ostavili ste ga samnom pa zajedno pravimo sranja Edited April 5, 2013 by ivy
wall Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 (edited) Meso gotovo, pečurke in.So? Voda? Biber? Šta sada? Edited April 5, 2013 by wall
Recommended Posts