Jump to content
IGNORED

Planinarenje i hajking

barrcode

Recommended Posts

Posted

dosta slika kamenjara, evo jedne od juče kada smo sišli u relativnu niziju. ogromna vrućina juče, ni malo mi nije prijalo. 

image.thumb.jpeg.bf9bf73e264debf4d1bccf158dd7492a.jpeg

• +1 5
  • Wub 4
Posted

img_2152.jpg

img_2153.jpg

img_2154.jpg

img-1f10.jpg

img-8810.jpg

Bili na Vranici,prelepoj planini srednje Bosne..jako lepa i relativno pitoma,visoka 2112m...

• +1 3
  • Wub 6
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Je l to Škrčko jezero dole?

Edited by Ras
  • 2 weeks later...
Posted

Bio juče i prekjuče u Rumuniji, penjali se na Retezat, 2482mnv.

Poprilično zajeban uspon, konstantne uzbrdice i u povratku nizbrdice, dosta nezgodnog terena po raspalim stenama, ogromnom, srednjem i omanjem kamenju, pred vrh msm da ima uzbrdica od nekih 150, 200m na nekih 70 stepeni, silazak opet po kamenčinama kojekakvim dobrih 2 sata.. Baciću par fotki kad sredim sa aparata. 

• +1 2
Posted

Predivan je Retezat.. Mi nismo popeli vrh zbog duzine staze i trajanje uspona pri tom terenu.. Ali planina je fenomenalna ❤️❤️, hebes vrh

Ja za vikend bila na Zelengori, kampovali pored Orlovackog... i juce popeli Veliki Kabao na Orjenu

Mislim da cu morati da odmaram kolena u narednom periodu 😁

• +1 1
Posted (edited)

To na prvoj slici je stog? 

Mi kampovali isto na Zelengori, drugi dan se penjali na Stog ujutru pa išli dalje ka Bregoču. Posle Stoga na koji je uspon jako strm (ali i jako kratak), 2, 3 ljudi odustalo za taj dan :laugh:

Edited by Mil@n
Posted

aha..ne znam nismosepenjali..ali deluje strmo..njihov propust,uspon na Bregoc nije dugacak a lep je

inace

Orjen

Orjen%20(48).JPG

Orjen%20(147).JPG

Orjen%20(51).JPG

Orjen%20(49).JPG

• +1 2
  • Wub 4
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Pišite bilo šta, da pređemo na drugu stranu da ne kačim slike na ovu, ima ih dosta :D

Edited by Mil@n
Posted
On 25. 8. 2023. at 8:07, ivy said:

Predivan je Retezat.. Mi nismo popeli vrh zbog duzine staze i trajanje uspona pri tom terenu.. Ali planina je fenomenalna ❤️❤️, hebes vrh

Ja za vikend bila na Zelengori, kampovali pored Orlovackog... i juce popeli Veliki Kabao na Orjenu

Mislim da cu morati da odmaram kolena u narednom periodu 😁

el moze malo vise o samoj Zelengori? dokle ste stigli autom ili busom ili mozda terencem, kuda ste tocno planinarili / skica rute, kakva je voda u jezerima, itd.? Zelengora je velika, a pristupi losi.