Jump to content
IGNORED

Nedeljnik Vreme

kud u maglu Simoviću

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

to joj je vec drugo iznosenje licnog stava. sva sreca te je preostalo casnih intelektualaca medju nama pa ce joj adekvatno odgovoriti i tako otvoriti dugo cekanu polemiku

• 2 months later...
Posted

ni inace ne podnosim nemanju rujevica ali 2024. poceti tekst sa 'narod mnogo gundja' 

(oko kurira tj dostavljaca) je previse i za takvog tupana.

jezik pradedova.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Jeste Vreme u osetnom padu zadnjih decenija, ali i pored toga je tragedija što su spali na takve kao što je Rujević.

• +1 1
Posted

mene je danas baš obradovao ovim lirskim raspoloženjem

ima i nastavak u prvom komentaru

• +1 2
Posted (edited)

dobro, ovo mu jeste ok

jezivo je sta rade skrozzi, ne znam pisemo li negdje o tome

Edited by morgana
  • 1 month later...
Posted

na rts-u jutros smatrao momir turudić, novinar rts-a i urednik oko portala :rolleyes: žare i ekipa, na koje se rado poziva kao na učitelje, mora da bi bili veoma ponosni. sad još jače gotivim slobu georgieva jer iznova ponavlja da za njega ljudi koji rade na rts-u nisu kolege ni novinari.

Posted
1 hour ago, utilitarist said:

na rts-u jutros smatrao momir turudić, novinar rts-a i urednik oko portala :rolleyes: žare i ekipa, na koje se rado poziva kao na učitelje, mora da bi bili veoma ponosni. sad još jače gotivim slobu georgieva jer iznova ponavlja da za njega ljudi koji rade na rts-u nisu kolege ni novinari.

Radilo je još njih iz Vremena tamo. Misliš, ne bi trebalo Momir da se poziva na učitelje? 

Posted
19 minutes ago, Svemir Zeka said:

Misliš, ne bi trebalo Momir da se poziva na učitelje? 

ne mislim o tome uopšte, nek se poziva njegovo je, kao i ljiljino na drugovanje sa ćuruvijom. meni je gadno.

Posted

Meni je Turudić dok sam ga pratio, a to je bilo dok je bio u Vremenu bio prilično zanimljiv lik naročito kada je pričao o nekim svakodnevnim stvarima u zemljama Bliskog istoka, a dosta je bio u žiži i kada je bila migrantska kriza. Na kojim je sada pozicijama kada je na RTS-u?

• +1 3
Posted

Momir je u reportažama nenadmašan, to radi i sad u RTS. Čovek je stručan u onome što radi, radio to u RTS i/ili Vremenu. 

Naravno da će govoriti o ljudima s kojima je radio, kao što će te iste spominjati i svi drugi koji su s njima radili. 

Stavljati Momira u kontekst gde se spominje Ćuruvija je, zapravo, gadno. 

Možda malo juzeri ppp da probunare po arhivama rts i Vremena, i vide da je kolaboracija bilo mnogo, guglaj "Švarm rts vreme film".

• +1 2
  • Hvala 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
11 minutes ago, Svemir Zeka said:

Stavljati Momira u kontekst gde se spominje Ćuruvija je, zapravo, gadno. 

zapravo to nisam imao u vidu, ali očigledno voliš da učitavaš šta drugi misle pa samo guraj ako te to čini raspoloženom.

ne vidim što je oko njegovog novog angažmana bitno da li je momir zanimljiv. čovek je pokazao kakav mu je moralni integritet tako što je otišao da radi na vučićev rts. razumeo bih da je bez opcija i da mora da se prehrani porodica ali u njegovom slučaju mi je teško da zamislim da je tako. 

oko njegovog pominjanja žareta i ekipe, i drugi imaju uzore, a uzori kupe ljude mudrošću ali i karakterom. ako si bez kočnica da 2023/24 odeš da radiš na rts onda si još ljigaviji ako se pozivaš da su te oblikovali ljudi koji su kroz život koračali dostojanstveno i sa jasnim crvenim linijama. bar je u mojoj knjizi tako.

• +1 3
  • Hvala 1
  • -1 2
  • Vojvodo,serdare 1