gospa buba Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 A sto je Zivkovic cekao sve ove godine da nam objasni ko je Beba? Sad ste me zajebali da procitam ceo intervju. mislim da je on vec objashnjavao. a gde ima ceo intervju, pa da se i ja prevarim ^_^
Aion Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Objasnjavao on i za Bebu i za Cedu. Ja mu nisam verovao...
Singer Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Alal vera i Ceroviću Stanku - objasnio sa člankom o Mehmed-Paši Sokoloviću!!
Milosh76 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 A sto je Zivkovic cekao sve ove godine da nam objasni ko je Beba? Sad ste me zajebali da procitam ceo intervju. Kad je Beba bio "njegov" onda je bio cool, sad kad nije, onda je stoka prodana. Sustinu je pogodio, samo je licemer u dusi.
Кристофер Лумумбо Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Kad je Beba bio "njegov" onda je bio cool, sad kad nije, onda je stoka prodana. Sustinu je pogodio, samo je licemer u dusi. kad je bio cool?
Utvara Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Objasnjavao on i za Bebu i za Cedu. Ja mu nisam verovao... Jel imaš neki članak/link gde je opleo/objasnio po Čedi? Nisam u toku sa Živkovićem, a stekao sam utisak da su oni u nekom odnosu nenapadanja ili tako nečeg... Mada je Čeda uvek bio laka meta.
Utvara Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Ko? Beba Živkoviću, valjda.. Ako ja dobro kapiram?
Aion Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Jel imaš neki članak/link gde je opleo/objasnio po Čedi? Nisam u toku sa Živkovićem, a stekao sam utisak da su oni u nekom odnosu nenapadanja ili tako nečeg... Mada je Čeda uvek bio laka meta. Nemam link, ali se dobro secam da sam bio (tada neprijatno) iznenadjen Zivkovicevim izjavama kada Jovanovic prvo osnovao frakciju, a onda i napustio DS.
Singer Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 (edited) Veri gud intervju - Jovo Bakić u najnovijem broju KAD JE REČ O PODRŠCI ALEKSANDRU VUČIĆU, NIJE ONA TOLIKA KAKO SE OBIČNO MISLI. REČ JE OTPRILIKE O ČETVRTINI PUNOLETNOG GRAĐANSTVA. A ZAŠTO? ZATO ŠTO JE OKO POLOVINE GRAĐANA RAZOČARANO I NE PODRŽAVA NIKOGA. UBIJENI SU U POJAM I JOŠ NISU DOŠLI U ONO STANJE RAZDRAŽENOSTI KADA MORAJU DA SE ANGAŽUJU PROTIV VLASTI. A TO ĆE VREME DOĆI, JER AUTORITARNA, A NESPOSOBNA VLAST NESUMNJIVO MORA NAPOSLETKU IZAZVATI RAZJARENOST GRAĐANSTVA Edited March 19, 2015 by Singer
John Coltrane Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Nemam link, ali se dobro secam da sam bio (tada neprijatno) iznenadjen Zivkovicevim izjavama kada Jovanovic prvo osnovao frakciju, a onda i napustio DS. Ja se secam da je on bio dugo politicki mrtav, da su ga zvali samo oko 12.3. u TV emisije. Stvarno bih voleo da procitam neke izjave kontra Cede i Bebe, pa ako neko naleti na link nek okaci (ili posalje pm da ne trolujemo ovde).
Frank Pembleton Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Jel Vreme posle nekog vremena "oslobadja" zaslobodno citanje Zivkova?Ili je zakljucano zauvek?
Frank Pembleton Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ma ovaj zadnji imam papir nego kolega "kafanski muzicar" pa da mu na poslu otvorim link...Nista hitno...
Recommended Posts