Jump to content
IGNORED

Praksa korporativnog ponašanja u Srbalja

Milogled Bluff

Recommended Posts

Posted

Kod mene za svaki dan nema nekog preterano strogog dressinga, ali znam da im se ne dopada ako se dođe u patikama, a kratke pantalone su baš no-no. Što jeste sranje, jer klima uređaji postoje samo u konferencijskim salama, ali ne i kancelarijama. A moja kancelarija na ćošku zgrade, leti upiči sunce od ranog jutra do uveče, nema skrivanja. Jedan zid jeste beton, ali je drugi kombinacija metala i stakla koji se usija tokom dana kao rerna, Godinama sam mislio da se sekretarice onesvešćuju zbog mene.

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

15

• Аврам Гојић

12

• Lezilebovich

11

• MayDay

9

Posted

Dve stalne i jednu dopunsku, koja je menjala jednu od ove dve koja je bila na porodiljnom.

Posted
ovaj kravaton vuče malo na neku bolešljivost
ili na ožiljak od klanja
koji ste nemači pojma -_-
Posted

Jedan od najboljih prijatelja mojih roditelja je arhitekta i nosi taj kravaton. :D

Posted

zar se to ne zove askot? i to nose fićfirići po domaćim serijama.

Posted
Svabice?
Dve Švabice (istočna i zapadna) i jedna Francuskinja.
Posted
zar se to ne zove askot? i to nose fićfirići po domaćim serijama.
I gen sek AMSS.
Posted

jao majko mila, samo njega ne pominjite.

Posted
jao majko mila, samo njega ne pominjite.
proliferacija fecesa. ne znam da li je zavrsio tu nesrecnu arhitekturu sto je mucio.
Posted
Kod nas jedino ne sme da se dolazi u šorcevima i berumdama.
sam gospod zna da li postoji takvo pravilo, ali oni dolaze.mislim, shesetosmashi-plus-minus dolaze u bermudama i shlafrocima, ne razumejuu chemu je problem, mladji su suvishe pristojni ^_^
Posted
sam gospod zna da li postoji takvo pravilo, ali oni dolaze.mislim, shesetosmashi-plus-minus dolaze u bermudama i shlafrocima, ne razumejuu chemu je problem, mladji su suvishe pristojni ^_^
Da prostis dok starijim PI ne ispadaju jajca iz kratkih denim hlachica, sta ima da se bunis i to sam imao prilike da vidim. :isuse: