Jump to content

Praksa korporativnog ponašanja u Srbalja

Featured Replies

Kod mene za svaki dan nema nekog preterano strogog dressinga, ali znam da im se ne dopada ako se dođe u patikama, a kratke pantalone su baš no-no. Što jeste sranje, jer klima uređaji postoje samo u konferencijskim salama, ali ne i kancelarijama. A moja kancelarija na ćošku zgrade, leti upiči sunce od ranog jutra do uveče, nema skrivanja. Jedan zid jeste beton, ali je drugi kombinacija metala i stakla koji se usija tokom dana kao rerna, Godinama sam mislio da se sekretarice onesvešćuju zbog mene.

• Replies 224
  • Views 22.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koliko to sekretarica imas, lolo?

Dve stalne i jednu dopunsku, koja je menjala jednu od ove dve koja je bila na porodiljnom.

Svabice?

On 14. 3. 2013. at 20:33, slepa živana said:
ovaj kravaton vuče malo na neku bolešljivost
  On 14. 3. 2013. at 21:10, funk soul sister said:
ili na ožiljak od klanja
koji ste nemači pojma -_-

Jedan od najboljih prijatelja mojih roditelja je arhitekta i nosi taj kravaton. :D

zar se to ne zove askot? i to nose fićfirići po domaćim serijama.

On 15. 3. 2013. at 12:57, MayDay said:
Svabice?
Dve Švabice (istočna i zapadna) i jedna Francuskinja.

Cool!

On 15. 3. 2013. at 14:10, Arbeitmann said:
zar se to ne zove askot? i to nose fićfirići po domaćim serijama.
I gen sek AMSS.

jao majko mila, samo njega ne pominjite.

On 15. 3. 2013. at 15:19, MayDay said:
jao majko mila, samo njega ne pominjite.
proliferacija fecesa. ne znam da li je zavrsio tu nesrecnu arhitekturu sto je mucio.
  On 14. 3. 2013. at 12:43, Arbeitmann said:
Kod nas jedino ne sme da se dolazi u šorcevima i berumdama.
sam gospod zna da li postoji takvo pravilo, ali oni dolaze.mislim, shesetosmashi-plus-minus dolaze u bermudama i shlafrocima, ne razumejuu chemu je problem, mladji su suvishe pristojni ^_^
  On 15. 3. 2013. at 15:24, thermal bug said:
sam gospod zna da li postoji takvo pravilo, ali oni dolaze.mislim, shesetosmashi-plus-minus dolaze u bermudama i shlafrocima, ne razumejuu chemu je problem, mladji su suvishe pristojni ^_^
Da prostis dok starijim PI ne ispadaju jajca iz kratkih denim hlachica, sta ima da se bunis i to sam imao prilike da vidim. :isuse: