ToniAdams Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 jebeni naprednjaci i jebeni beli listici!
Valk Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) je l koze isto ispaljuju brabonjke? mislim da ima neki radijus od centra u koji ne sme domaca zivotinja, ali ako je proglasim za kucnu ljubimicu mozda prodje bez problema. i kuce ce da se zdruzi cim skapira da je koza izvor mleka.Idi češće u zoo vrt, u baby zoo su one male patuljaste kozice. Pravi se da ih maziš pa krišom poturi koficu ispod. Edited February 24, 2013 by Valkyrie
cmrlj Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 ne idem ja tamo nikad, ali to je vec neka sasvim druga prica.
henrik larsson Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Idi češće u zoo vrt, u baby zoo su one male patuljaste kozice. Pravi se da ih maziš pa krišom poturi koficu ispod.Nisu im toksični brabonjci? Do jaja, fala za info!
Töölönlahti Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Nisu im toksični brabonjci? Do jaja, fala za info! Nisu ni rekli da su toksični, već kancerogeni.
Turnbull Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Pa to znači da možeš da ih stavljaš svako jutro u kafu umesto mleka i da ti ne bude ništa još 40-50 godina.
Кристофер Лумумбо Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 imama imlekov iriski sir, a dolaze mi neki gosti. sad ne znam da li je glupo da to koristim kada pravim veceru. sto vise kenjaju o tome to manje informacija imamo.
DarkAttraktor Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 kad je pukla afera batalio mleko (za kakao i griz) koji mi cine verovatno najveci % ishrane pored obroka baziranih na hlebu, batalio kefir na koji sam prakticno hooked, sireve koje relativno cesto jedem sam nastavio da jedem jer su iz Segedina i ostao samo na mleku za kafu (onoj Imlekovoj Cafe kravici sa 3.8 ml. masti) koju popijem 1 tetrapak za mozda nedelju dana.no sad posle navoda da koncentracija ide i do 7 vise od dozvoljene, bogami bataljujem i ovu kravicu.
cmrlj Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 imas kampina kefir, uvoz iz nemacke, meni taj uvek bio najbolji.
DarkAttraktor Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 a meni je taj uzasan, ko sto sam nekoliko puta ponovio na ovom forumu :Dmisiiim bez zalazenja u kefirometriju, al imo Campinin kefir je previse lajt varijanta 1 originalno vrlo raw proizvoda; korporativno apropriranje lokalno autenticnog stripped out of its essence za potrebe delikatnih probava kilavih Zapadnjaka. mogu da se opkladim da bi pravi, zadrigli kozopamprcitelji sa severnog Kavkaza gnusali takve ideje kad bi uopste znali za njeno postojanje. na onom Balansovom makar stoji upozorenje da je ambalaza napuhla "zbog prirodnih karakteristika svojih enzima", a Campinin je skroz 'civilizovan' i u tom pogledu, bljaks. najbolji kefir koj se pojavio kod nas onaj Imlekov od 1/2 l kojeg vise nema nigde.
cmrlj Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 verovao ili ne, slazem se s tobom :Dali mi je taj takozvani kefir super mlecno pice, bio kefir oridjidji ili ne. balans mi je nekako tanak, imlek nikad nisam probala.
ivy Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 nabavite svoja kefir zrnca pa pravite kakav hocete..ako cete manje kiseo ako cete vise kiseo ali vise divlji od toga ne moze biti,mozda na Kavkazu..
pacey defender Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Redukovao sam kupovinu proizvoda prevaranata koliko je to moguće - nemački i holandski kačkavalji u Maksiju koštaju otprilike 10% više od onih Imlekovih artikala tako da promena potrošačkih navika svakako neće biti neka prevelika žrtva. Jogurta ću se odreći dok ne ispitam ko me je sve lagao prodajući mi neispravnu robu. Mleko ionako ne konzumiram osim u izuzetnim situacijama. Najžalije mi je kiselog mleka, ali šta sad.
yolo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 jel neko od vas imao podrignjovanje u stomaku?http://www.youtube.com/watch?v=PAYgF2bepVI
Recommended Posts