Jump to content

PPP humanitarna akcija za decu iz Stubika kod Negotina

Featured Replies

Neka mi se jave putnici da im napravim klopu posle dugog puta, zaslužili su. Mogu u da kažu šta žele da im kuvam.Svaka čast svimaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Ma pusti njih, njima nece biti ni do cega, nego skuvaj meni, ja cu pojesti za sve njih.

Ma skuvaću i tebi, nije problem.Samo javi kad dolaziš. Svi ste zaslužiliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Svaka cast za organizaciju svima koji ucestvuju :)Praslinu i saputnicima jos jednom srecan put :)
+1stvarno ste jedni carevi, i organizatori-sakupljači i šoferi-fizikalci :)

Edited by Joshua

Neka mi se jave putnici da im napravim klopu posle dugog puta, zaslužili su. Mogu u da kažu šta žele da im kuvam.Svaka čast svimaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
kog dugog puta? pa ti nece izaci iz bgda ako budu putovali zajedno!pobice se oko cetnika i partizana, ili vec necega, jos u kolima!

jooojjj, kako sam ovo glupo propustila. a ko sve ide tamo fizicki? praslin i ? :D

• Author

javice se sami na topicu ako budu hteli :)

Moderator obavezno da sedi na zadnjem sedištu. Uključiću se u follow up aktivnosti, nekako kapiram da će to biti potrebnije. Svaka čast organizatorima i donatorima.

kraljevi ste, srecan put

srecan put putnicima, da nam opricaju i oslikaju kad se vrate.stolice :( poz

a ko sve ide tamo fizicki? praslin i ? :D
Pere Urban X, Kim Filbi i Maratonman.

jel su posli, il' su dosli?kakogod, srecan put :)

• Author

@miloguz :lol:inace, karavan je krenuo na istok

Edited by Marko M. Dabovic

:D

Pere Urban X, Kim Filbi i Maratonman.
:lol: