ljuttko Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ovakvo angazovanje + racun u banci = fond, kakvim ga ja zamisljam. Inace, bice i kod nas odrasle odece za sledeci put. Recimo nek bude, kao fond :) Jer ako se registruje kao fond sa pratećim računom onda to zaista traži malo veću organizaciju i angažovanje - sve ono što je neko već napisao , koliko znam mora da ima i adresu, pečat i blagajnika i nadzorni odbor i plan i program i izveštaje ....Imala sam do skora negde nalepnice davnašnjeg udruženja čiji sam član bila i koje je imalo skraćenicu PP od Prava Pomoć- bila žurba nije se imalo vremena za kreativnost . Još jedno slovo pa PPP
jezovuk Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 HKF PPP - Humanitarni Kao-Fond ParaPsihoPatologija.Istrajati u pomoci ovim ljudima, pa ako to uspemo dodati na prolece-leto jos nekog i tako. Nadzorni odbor i izvestaji mogu i bez nas.
dranata Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 spakovah ja jedan džemper, skoro nov za mamu. Sad mi žao, za tatu bila puna kesa robe, al nisam razmišljala.
April Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Meni je nekako bolje bez formalne organizacije. Svrati u PPP kafanu neki viđeniji gost, popne se na stolicu i vikne Ajmo ljudi da pomognemo...meni to baš super. Lično nisam čitao tu priču u Blicu već samo Praslinov rezime na kraju, ali sam se uključio čim je na akciju pozvao jedan forumaš u čiji osećaj za filing bezrezervno verujem. Kako god drugari, hvala vam na prilici da malo plaknemo naše grešne duše.
Аврам Гојић Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Nikako da otvorim ove silne mailove sa ponudama. Sad sam otvorio i ovo je okvirni spisak donacija. Jos jednom hvala svima, narocito Praslinu i njegovim saputnicima, i FSS koja je ceo dan trckarala po kisi i skupljala parice. Kakva lepa pohvala digitalnom dobu: da ljudi koji se poznaju samo virtuelno (g. Praslina poznajem ukupno 5 minuta, a FSS ne poznajem uopste) urade ovakvu akciju zajedno, uz puno medjusobno poverenje, i uz poverenje darodavaca. Novac: 38.100,00 dinara i 70 evra. Odeća za decu: jako je teško utvrditi čega sve tačno ima, ali evo: dečje kape, rukavice, jaknice, šorcevi, pantalonice tri četvrt, pantalonice više pari običnih, prsluk jakna, još dve tri jakne, duksevi, majice, pidžame.Duksevi, trenerke, džemperi, haljinice, donji veš, čizmice, cipele, papuče, patike. Odeća za odrasle: donji veš, pantalone, duksevi, džemperi. Odelca za bebu. Potrepštine: ćebad, posteljina za decu, kanap, štrik, šolje, tacnice...Deca su dobila i čokolade, smoki, plazma keks i druge slatkiše i grickalice. Igračke: automobilčići, sveske, olovke, bojice...Hrana: brašno, šećer, so, griz, pirinač, ulje, paradajz, mesni narezak, testenine.
Milogled Bluff Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) A kamo javno citanje ko je sta dao poimence, s mikrofonom? Edited March 4, 2013 by Milogled Bluff
Milogled Bluff Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Oh! :oPred takvom sirokogrudoscu postideo bi se i Voren Bafet!
Tale Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Danas je u Blicu ponovo bila priča o porodici, neki par iz Kraljeva im je doneo još pomoći.
vlajčak Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 pored FSS, još jedna ugledna forumašica se priključila PPP humanitarnoj akciji
le petit nicolas Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 A kamo javno citanje ko je sta dao poimence, s mikrofonom? poz
hattori Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 pored FSS, još jedna ugledna forumašica se priključila PPP humanitarnoj akcijijel to mau?
mlatko Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 možda je Amelija.. ili Thermal Bug ^_^бтв: svaka čast za uloženi trud i pomoć toj porodici. Incijativa je čisto zlato
Recommended Posts