October 27, 2025Oct 27 5 hours ago, msv said:Euronews sad ima maliganski podkast sa trojicom svojih kolumnista. Najbolji delovi izleću u reelsovima.Bazdulj: Šta studenti hoće Nobelovu nagradu, koliko ih ima, taj novac kad bi se podelio, ne bi imali ni za pivu hahahaIli urnebesna scena kad Ivana Radovanovića zove žena (Olivera Zekić) i on pokušava da prekine vezu.Ćirilica se uklapa u to...Ako Zekicka lema celavo govno kao Rrrrrradusinovicka lema Milomira onda je to reseno...
November 2, 2025Nov 2 21 minutes ago, Frank Pembleton said:Bukvalno nisu znali šta će sa njim...Cuti, izgleda da se milomir oslobodio pesonijevih bukagija. Steta, on8 je bio dobar novinar za stampu, samo mu je malo muda falilo kada je porastao.
November 2, 2025Nov 2 6 minutes ago, foto said:Steta, on8 je bio dobar novinar za stampu, samo mu je malo muda falilo kada je porastao.Ne znam za muda, časti svakako.
November 3, 2025Nov 3 Krenuo Marić sa jutarnjim jutros.Koliko znam, radi iz studija Arenasport u SC...
November 3, 2025Nov 3 e to sam se i ja pitao jer sam juče na nekom portalu pročitao da postojikoliko sam shvatio u pitanju je striming platforma Telekoma (TS je jelte skraćenica od Telekom Srbija), odnosno neka regionala stiming platforma, po uzoru na Netflix, Amazon. sad vidim da je imam i na Irisu (online aplikacija Telekoma preko koje gledaš šta god, gde god, tu ima filmova, serija, dokumentaraca, podcasta, muzike itsl)pošto sam pretplatnik na BOX pakete kod Telekoma već 10 godina dobio sam i informaciju da mi je sadržaj na tom TS omogućen besplatno do 15. januara 2026. godinea ovaj TS Media Live se pojavio na spisku kablovskih kanala. ne znam kada, ja sam ga juče video prvi put kada sm pročitao da postoji pa sam gledao listu kanala. mada ja nikakve televizije i ne gledam osim Arene. tu je bio jutarnji program danas koji je vodio Marić i ona voditeljka što je bila na Hepiju sa njim. a koliko sam čuo (malopre), Ćirilica će da bude na Prvoj Edited November 3, 2025Nov 3 by Ted
November 3, 2025Nov 3 21 minutes ago, msv said:Prvi gost u novoj Ćirilici je guess who...Kvota je bila 1.00