October 2, 2025Oct 2 Ono što stiže do mene je da se i za njihov novo oni raspadaju, moguće da Peconi nekome zavali to.Naravno, ne pita se samo on...
October 7, 2025Oct 7 On 2. 10. 2025. at 22:22, Frank Pembleton said:moguće da Peconi nekome zavali to.
October 7, 2025Oct 7 Lol, Vučić nije dozvolio Šolaku da kupi ni nacionalne radio-stanice (Hit FM - Lola - TDI - Karolina - Jat - grupaciju), a kamoli televizije (dvaput, jednom je u igri bio zemaljski Pink kad je UG kupio Pinkove zemaljske stanice u BiH i CG, a drugi put Prva i B92 kad su Grci izlazili), tako da su to samo puste želje. Edited October 7, 2025Oct 7 by vememah
October 7, 2025Oct 7 Mislim da Šolaku bez SBB više ne treba TV. Nepomenik bi zabranio reklamiranje na njegovoj TV i pitanje je da li bi ta TV uopšte mogla da bude profitabilna.
October 7, 2025Oct 7 2 hours ago, vememah said:tako da su to samo puste želje.Ili obicna zajebancija. 😁A opet, kao da Solak ne ume da se sakrije iza nekih Grka/Rumuna/Italijana... kao sto to radi Vuciceva OKG.
October 8, 2025Oct 8 Kojim je to strancima pušteno da uđu u naše medije otkako je Vučić zajahao? Ja sam primetio samo izlaske.
October 9, 2025Oct 9 4 minutes ago, jorma shparga said:Pa sad - i vlasnici Une su iz R.Sumske...valjda je to neko inostranstvoNapadaš srpsko jedinstvo, izdajniče i strani plaćeniče, snago haosa i bezumlja...
October 9, 2025Oct 9 3 hours ago, radisa said:Napadaš srpsko jedinstvo, izdajniče i strani plaćeniče, snago haosa i bezumlja... Pre svega iznosim nadu da ce sa druge strane Drine konacno biti inostranstvo... Ali da i sve navedeno
October 11, 2025Oct 11 jesu, al je to bio neki muljakis zbog onih sankcija miletu međedu i povezanim licima