September 30, 2025Sep 30 1 hour ago, Milošica said:Nisu pogrešili Ako imaš neku zanimljivu priču o Ivani Jorgan, pretvorio sam se u uvo
September 30, 2025Sep 30 Uvek sam se pitao da li je njeno prezime pravo ili skraceno npr. od Jordanovic?
September 30, 2025Sep 30 3 minutes ago, Milošica said:Pravo je, ali naši ljudi ga pogrešno izgovaraju. Jordan umesto Džordan.ivanu su u srednjoj školi i zvali džordanka
September 30, 2025Sep 30 Bila JUL drugarica, ali su je iz nekog razloga muzičari ozbiljno rešpektovali u ono vreme. Nije da sam razumeo to, mene je smarala za sve pare.
September 30, 2025Sep 30 Pošto nemamo temu o toj televiziji, a 50% ljudi tamo je sa Happy tv, Milan Zoričić koji je bio glodur NewsMax Balkans je popio otkaz.Možda se vraća na Happy odakle je realno i došao
October 2, 2025Oct 2 Čak su i Marića skratili ujutru, od 9 im idu neki putopisni sadzaji sa kuvanjem. Srpske domaćice se zove. Posle od 10 neki podcast sa Erom Odjanićem gde se ljudi javljaju i poručuju pesme. Zamislite da se u potpunosti otrgnu kontroli. Onda Nova S i N1 ne bi imali smisla više.
October 2, 2025Oct 2 Podkast sa erom ojdanićem… jebote, kome uopšte padne na pamet takva ideja? Nego, jel bio precednik skoro u ćirilici?