Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Happy TV

Featured Replies

1 hour ago, DrIlic said:

odavno su vesti na Happiju uravnotežene

https://parapsihopatologija.com/topic/21212-gra%C4%91anski-protesti-u-srbiji/page/6079/#comment-6401494

ni u onim talk-shit-show emisijama se ne vrti isti gosti sa dna kace kao na Pinku Kuriru i Informeru. jedino ona emisija o ratu u Ukrajni je totalni udbaški kgb ventil

• Replies 248
  • Views 35.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zimska programska šema

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

hepi je prešao igricu u nekim od jutarnjih vesti, kao “pokrivalicu” za vest o utakmici srbija - andora pustili su sliku sa igrice fifa24 da ne bi dodatno zbunjivali gledaoce setovali da meč igraju

• I ovoga su iskopali.      

Posted Images

Čak su našli i spikerke koje znaju da čitaju… ohmy

Edited by mraki

Happy je već neko vreme distanciran od SNS... ne prenose ni mitinge.

Pa ne bih onda rekao da ugovaraju novi ugovor. Ko zna sta oni znaju sta mi me znamo covid19

Happy ima 3 sata programa dnevno koji uredjuje FSB 1/1...na temu ko ovim i sta porucuje i zasto se tome ne treba radovati

Uz to u MTS paketu postoji x izmisljenih Happy kanala ( muzika, zivot, reality i jos ) za koje Peconi od Telekoma uzima kintu - ako ih ne budu dirali, a nece, znaci da je zvalava kuckica dobila samar i shvatila to sto je trebalo da shvati!

8 hours ago, ducca said:

Verovatno je vreme za novi poboljšan ugovor pa praktikuju staru Kurirovu taktiku.

Srbijo Izvini II

Računi firme "Ideogram", koja je vlasnik TV Hepi, u blokadi su već 29 dana.

Na sajtu Narodne banke Srbije, u delu koji se odnosi na prinudnu naplatu, navodi se da je ukupan iznos blokade 2.037.805 dinara.

Prema dostupnim podacima, poverilac je Poreska uprava, odnosno filijala u Zemunu, a može se zaključiti da je razlog neplaćen porez na dobit pravnih lica.

Sve se to radi da bi Ivan Ivanovic imao gde da se udomi

Taman Šolak da ih otkupi. Pricalo se da mu neki rusi peglaju račune, kolko sam uhvatio na X.

I ja mislim da bi se moglo desiti nesto nemoguce, i da Solak kupi "Nesrecnu TV". Zvalavi psihopata bi se 100% slogirao!

šanse za to su jednake šansama da g. ranković lansira u orbitu šatl sa ljudskom posadom

Znam da je ideja ravno jednoj utopiji, ipak razmisljati se moze i da je Srbija jedna drugacija i "prava drzava", ko bi mogo takav scenario da spreci?

pa u tom scenariju gospodin ranković bi bio stanovnik zabele/sremske mitrovice

To da je Peconiju blokirana firma zbog dugovanja za porez je baš zanimljivo.

Pošto jedna stvar je bila sa Peconijem "sigurica", to da će platiti državi kintu...

Mislim, oni su napravili kopiju Hepija na Telekomovoj platformi ovaj NewsMax balkans, to su ti gosti, to je to razmišljanje... Ljudi na vrhu su sa hepija, sad ih dovlače još više, čerupaju Peconija...

Plus AV je batalio redovna gostovanja kod Marića...

Možda ga Marić nije zvao