stajebrebilo Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 titlovi postoje na engleskom za sve epizode, malo strpljenja i voila !
Ricma Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Cetvrta epizoda HoC Definitivno do sada ostavila najjaci utisak, po svemu sto sam vieo bice bolja od trece sezone a mozda bude bolja i od druge. Vec sada su izbacili sve epizode, ali nema jos sem prvih pet u HD-u.
John Coltrane Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Cekaj otkud sad na trafici 10 epizoda iz 4.sezone? Neki fejk fajlovi ili
*edited by mod Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Cekaj otkud sad na trafici 10 epizoda iz 4.sezone? Neki fejk fajlovi ili netflix produkcija odmah izbaci celu sezonu.
John Coltrane Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Do dzadza, ionako sam se navikao da gledam celu sezonu odjednom.
Prospero Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Skinuto sve, gledam E9 Bolja mi je od 3. sezone, mada mi se ta baš nije sviđala. Zapravo, moraću tek da saberem utiske kad pročitam još par kritičnih tekstova o binge-watchingu i uticaju na psihu doživljaj. Research conducted at the University of Texas at Austin found binge television watching is correlated to depression, loneliness, self-regulation deficiency, and obesity. +1
Jozef K. Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Očajna treća sezona. Već druga mi je bila bljak, ali uz ovu sam se skoro svaku epizodu uspavao. Ne znam da li ću da gledam četvru.
steins Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 (edited) Jedan od najefektnijih krajeva sezone ikad Kajzer Soze.... We don't submit to the terror.........we make terror Edited March 10, 2016 by steins
Ricma Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Veliki propust za one koji nece da pogledaju cetvrtu zbog blede trece sezone.Licno mi bolja od druge.Prvu niko ne moze da ozbiljno ugrozi.
stajebrebilo Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Gledam cetvrtu tako da necu unapred komentarisati ali mislim da treba pogledati bbc seriju istog naziva pre ove. Cisto da se ima komparativ. Jedno je definitivno Spejsi drzi seriju. slučajno poslato sa TT
Mil@n Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 (edited) Odgledao sam... Dobra je sezona. Dinamična, sa jako malo praznog hoda. Ali mi je krenulo na dole kada se Frenk osvestio posle operacije i jednostavno prešao preko svega što mu je Claire uradila dok je on praktično crkavao. Očekivao sam neki kraj u kome će joj se najebati matere ali ništa od toga, imao je druhih problema. Sve u svemu dobro, svakako bolje od treće, pa i od druge. Edited March 11, 2016 by Mil@n
Prospero Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 I ja bih poređao 1, 4, 2, 3, s tim da 1 nosi pobedu dobrim delom na to sto je prva. by Tapatalk
Recommended Posts