Aineko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 zaostala seljanko! Pa ja vidim da Ravanelli i ja nikako ne mozemo da se slozimo, jos od fashion blogerki, preko hranjenja gladnih macaka pa evo ni na filmu, ali sad mi je jasnije zasto - na voli covek ljude sa sela pa to ti je!sad vas se skupilo taman za kolo.Kapljice u okeanu, Miraleme, kapljice u okeanu... skupljamo se... :D
Аврам Гојић Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 (edited) dodjoh samo da kazem da sam gledao film i da mi se dopao jako. necu da diskutujem o filmu na PPP-u (lekar mi zabranio), ali eto, da malo nerviram Miralema. Edited January 20, 2013 by Marko M. Dabovic
kim_philby Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 moram pozdraviti ravanelijev-korindjarov napredak. ovo je cak donekle i duhovito.btw, sveto obrazovan covek.
boshoku Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ne nije. drugopomenuti je u retkim trenucima epifanije, umeo cak nesto smisleno prozborit; decko iz reljine pak, metastazirao je u, sopstvenu, novu stvarnost.
Bakemono Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 moram pozdraviti ravanelijev-korindjarov napredak. ovo je cak donekle i duhovito.Reci da se šališ.
Dankan Ajdaho Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 pa pisali su nesto o tome miralem i ravanelli, blejd raner (replikanti), kapetan kuka (penjanje na jarbol i spustanje), cica tomina koliba (crnac moze biti dobar covek), boj na kosovu (zli konjanici napadaju dobre junake), prisila kraljica pustinje (pederastija u sluzbi umetnosti), reklama za range rover (prolazak kroz zatvorenu kapiju)..... i tako dalje, ima onoliko i da umalo da zaboravim - drive (kada ona vozi bubu preko mosta u san francisku i zapada u probleme u voznji)....Nadam se da shvataš koliko je besmisleno ovo što pišeš.Uzmi sad svaki od filmova koji si naveo pa utvrdi koliko su "originalni".
Aleksandar88 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Laki, ne radi ti bas osecaj za sarkazam, a ? :D
Ravanelli Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 kako ide traženje smisla u trosatnoj studiji burgijanja kvaka? našli još nešto? jebali ne daj bože?
Dankan Ajdaho Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Laki, ne radi ti bas osecaj za sarkazam, a ? :DUrgh
Have_Fun Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ok je film, ali cu morati da ga pogledam jos jednom, da bih pazljivije izanalizirao zasto se ko reinkarnirao u koga.. gledajuci film nisam zeleo da se zamaram time, da mi ne bi pobegaoenivej, mozda je bila ova slika
zema Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) http://cultofghoul.blogspot.com/2013/02/cloud-atlas-2012.html Edited February 6, 2013 by zema
Recommended Posts