Jump to content

Cloud Atlas (2012)

Featured Replies

zaostala seljanko! :lolol:
Pa ja vidim da Ravanelli i ja nikako ne mozemo da se slozimo, jos od fashion blogerki, preko hranjenja gladnih macaka pa evo ni na filmu, ali sad mi je jasnije zasto - na voli covek ljude sa sela pa to ti je!
sad vas se skupilo taman za kolo.
Kapljice u okeanu, Miraleme, kapljice u okeanu... skupljamo se... :D

evo, da se drustvo malo razveseli:

dodjoh samo da kazem da sam gledao film i da mi se dopao jako. necu da diskutujem o filmu na PPP-u (lekar mi zabranio), ali eto, da malo nerviram Miralema.

Edited by Marko M. Dabovic

Miraleme, je l te diraju druga deca?

svetozar marovic pozdravlja topik73344_10151373959794292_393226118_n.jpg

moram pozdraviti ravanelijev-korindjarov napredak. ovo je cak donekle i duhovito.btw, sveto obrazovan covek.

ne nije. drugopomenuti je u retkim trenucima epifanije, umeo cak nesto smisleno prozborit; decko iz reljine pak, metastazirao je u, sopstvenu, novu stvarnost.

moram pozdraviti ravanelijev-korindjarov napredak. ovo je cak donekle i duhovito.
Reci da se šališ.
pa pisali su nesto o tome miralem i ravanelli, blejd raner (replikanti), kapetan kuka (penjanje na jarbol i spustanje), cica tomina koliba (crnac moze biti dobar covek), boj na kosovu (zli konjanici napadaju dobre junake), prisila kraljica pustinje (pederastija u sluzbi umetnosti), reklama za range rover (prolazak kroz zatvorenu kapiju)..... i tako dalje, ima onoliko
i da umalo da zaboravim - drive (kada ona vozi bubu preko mosta u san francisku i zapada u probleme u voznji)....
Nadam se da shvataš koliko je besmisleno ovo što pišeš.Uzmi sad svaki od filmova koji si naveo pa utvrdi koliko su "originalni".

Laki, ne radi ti bas osecaj za sarkazam, a ? :D

kako ide traženje smisla u trosatnoj studiji burgijanja kvaka? našli još nešto? jebali ne daj bože?

Urgh

Ok je film, ali cu morati da ga pogledam jos jednom, da bih pazljivije izanalizirao zasto se ko reinkarnirao u koga.. gledajuci film nisam zeleo da se zamaram time, da mi ne bi pobegaoenivej, mozda je bila ova slika_1351547825.jpg

:naughty:
  • 2 weeks later...