September 29, 20186 yr Ne volim ove Poljake, ali svaka cast na borbi i plasmanu u finale.Nadam se da su Ameri izduvaniji od nas, po onime kako im se kretao rezultat i po nadi koju si imali, verovatno jesu.
September 30, 20186 yr Zasad dobro izgleda ali ne uspevaju da se odlepe, dva-tri dobra poena ali ameri drze prikljucak. Prvi set moze biti kljucan. +2 na drugom tehnickom TA ajmo +3
September 30, 20186 yr Ne mozemo ocekivato neko rezultatsko odlepljvanje od Amera, samo koncentrisano bas kao u ovom setu i nece biti problema. Pod uslovom da nesto ne podignu mnogo igru, izduvani su valjda dovoljno
September 30, 20186 yr Ko kad bi Ivica Osim zamenio Pixija 1990. U Italiji ... Sent from my MI 6 using Tapatalk
September 30, 20186 yr Necuven pad. mozda je takticki? oce da ih odvuku u 5.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 30, 20186 yr Necuven pad. mozda je takticki? oce da ih odvuku u 5.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk+1Sent from my MI 6 using Tapatalk
September 30, 20186 yr Dvoboj Andersona i Luburica sa osnovne linije. Dobra reakcija i odlican set. Samo da ode na dobru stranu... Ps: Nedostaje mi ona stara grafika koja pokazuje kako su se zadnjih 15ak poena osvajala
September 30, 20186 yr Ovo je gotovo. Nije nam trebalo da izgubimo ovako setPoslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka