September 29, 20186 yr Nakon svakog njihovog time outa..mi najbolje da odmah trazimo jos jedan, preventivno.Stvarno su odlicni, nasi su se super drzali.Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
September 29, 20186 yr Evo sad ovaj poen za 15:15, katastrofa dizanjeA tek kretanje na mreži prethodni poen .... RaspadSent from my MI 6 using Tapatalk
September 29, 20186 yr To je to, Atanasije dva retka dobra dizanja salje u aut. Par puta Lisinac 1na1 biva izblokiran, nekoliko puta nam lopta pada na smusenost i nepokretnost. Jbg, bolji su dosta.
September 29, 20186 yr Bravo momci..bolji su.Sansa za finale ispustena protivu Poljaka..kojima sutra valja nalupati bulju i uvaliti tri chrvene. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
September 29, 20186 yr 20 minutes ago, SNARC said: Bravo momci..bolji su. Sansa za finale ispustena protivu Poljaka..kojima sutra valja nalupati bulju i uvaliti tri chrvene. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Mislis da je SAD slabiji? btw, ovaj Brazil mi deluje sasvim korektno, ni izbliza iritantno kao Źiba i ona njegova generacija
September 29, 20186 yr Mislis da je SAD slabiji? btw, ovaj Brazil mi deluje sasvim korektno, ni izbliza iritantno kao Źiba i ona njegova generacijaNisam neki poznavalac odbojke i stanja stvari tu..ali ovo kako Brazilci igraju je stvarno poezija..Pretpostavljam da bi nam sa Amerima bilo lakseSent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
September 29, 20186 yr Amerikanci igraju na slicnom nivou jedino sta imaju manji izbor kvalitetnih igraca i mozda ih umor moze dotuci. Sutra da momci uzmu bronzu i to ce biti veliki uspeh.
September 29, 20186 yr 1 hour ago, pasha said: Ivovic katastrofa, nista nije prosao. bitno da ih je srecko razvalio
September 29, 20186 yr Kakvi padovi Amera u celoj utakmici. Odose Poljaci u finale ioako su jos u grupama bili prezaljeni.