Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

dva mangupa vidi jada

on nekada a ja sada

:lolol:

зар није:

два мангупа припијана :lolol:

Posted

Da li sam ja jedini kome je ta humoristička serija ekstremno nesmešna? [/quote

Ti i Vlada ste jedini izgleda. Meni je ovo od TLN od onda™ najbolja stvar na eks Ju prostoru.

Posted

Mali je problem sto od pocetne teze sukoba mentaliteta, sve vise uranjaju u jugo-nostalgicnu gradju.

Sumnjam da serija moze biti zanimljiva publici mladjoj od 35 leta.

Posted

Ja sam počela sa 29 da gledam i meni su od početka presmešni. Ali ja sam starmala.

Posted

Meni su i dalje najbolje epizode tamo sa sredine prve sezone, kad su ušli u štos (postavili priču, likove, oslobodili se i glumački i kreativno) a bili dovoljno svježi (Ljudska prava, Oranija, Torbičina penzija). Nešto slično Saut Parku koji mi je najbolji u sezonama od druge, treće pa tamo do recimo sedme, osme, devete. U tim epizodama su minijature Banjca imale puni efekat (kad imitira Torbicu i Bosance, kasnije je i to počelo da se arči). Imali su dobrih momenata i kasnije, naravno, i nemam ništa protiv tog otklizavanja u jugonostalgiju (epizoda posvećena Đuzi Stojiljkoviću je bila sjajna), jednostavno volim te suptilne i manje suptilne reference. Oni su posljednja generacija koja se sjeća tih meni dragih stvari, a nije rijetkost da se u nedostatku trenutne inspiracije posegne za tim, meni prija.

Posted

Sumnjam da serija moze biti zanimljiva publici mladjoj od 35 leta.

Pouzdano ti kažem da klinci odlepljuju.

Posted

Da. Kapiten KK Partizan je potpuno opsednut, a ima 19 godina.

Posted

Meni su i dalje najbolje epizode tamo sa sredine prve sezone, kad su ušli u štos (postavili priču, likove, oslobodili se i glumački i kreativno) a bili dovoljno svježi (Ljudska prava, Oranija, Torbičina penzija). Nešto slično Saut Parku koji mi je najbolji u sezonama od druge, treće pa tamo do recimo sedme, osme, devete. U tim epizodama su minijature Banjca imale puni efekat (kad imitira Torbicu i Bosance, kasnije je i to počelo da se arči). Imali su dobrih momenata i kasnije, naravno, i nemam ništa protiv tog otklizavanja u jugonostalgiju (epizoda posvećena Đuzi Stojiljkoviću je bila sjajna), jednostavno volim te suptilne i manje suptilne reference. Oni su posljednja generacija koja se sjeća tih meni dragih stvari, a nije rijetkost da se u nedostatku trenutne inspiracije posegne za tim, meni prija.

to. bash me zabole da li ce da ugadjaju i 35-, meni je sve po volji. ovo bi mozda bilo i prvi put da sam ja nechija ciljna grupa :D

Pouzdano ti kažem da klinci odlepljuju.

tim bolje.

Posted

Inace ja ne volim te fantazije, alo ovo, ovo je nesto drugo.. pa tamo ima planeta s medjedicima malim koji su borci

:lol:

Posted

"bacila je svemir zeku..."   :rolf:

kladim se na mladju. 

Posted

"bacila je svemir zeku..."   :rolf:

kladim se na mladju. 

to je prastara fora, nije njihova