December 11, 20159 yr I Cvarkov kad samo ubaci nesto sto nema veze sa temom, tipa place mama Kukukna, place tata Karakan, pa nastavi sa starom temom
December 11, 20159 yr +1 ја сам се смијао ко блесав кад је у једној епизоди Торбица пуштао неке крајишке, а оно одједном почне неки метал. Чварков га упита каква је то демонска музика, а Торбица: ма мој Милан преснимио Gorgoroth ti metalika™ momenti su sjajni, provlače ih tako, često ispod radara
December 11, 20159 yr Epizoda od veceras, Ja vragolan i moj deda Kud krenemo svet nas gleda Hvaljen Isus i Bekvalac
December 11, 20159 yr Niko na svetu ne zna kako ide taj stih, realno. Bez guglanja. dva mangupa vidi jada on nekada a ja sada
December 11, 20159 yr Niko na svetu ne zna kako ide taj stih, realno. Bez guglanja. Sherman zna sigurno
December 11, 20159 yr Epizoda od veceras, Ja vragolan i moj deda Kud krenemo svet nas gleda Hvaljen Isus i Bekvalac Niko na svetu ne zna kako ide taj stih, realno. Bez guglanja. dva mangupa vidi jada on nekada a ja sada Sherman zna sigurno znaju i oni kojima je pesma posvećena
December 12, 20159 yr Meni su najvećim delom poprilično nesmešni ali imaju kredit zbog par dobrih provala/epizoda.
December 12, 20159 yr Jel Sherman bi onaj mali iz Borce? Kad on pogibe, odavno boba mi... jeste, trebalo da se sretnemo ritualno na pola mosta munze borcha, kad bi se nekad zavrshio. e sad ja necu! :D
December 12, 20159 yr Niko na svetu ne zna kako ide taj stih, realno. Bez guglanja. panda muda midijana?