Zet Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ne inteligentna voditeljka koja je u jednom trenutku kada je ispucala sva svoja glupava pitanja rekla: "Čuli ste da će 14. biti neradni dan". Kakve veze to pitanje ima sa temom emisije?! Inače, svaka čast momcima i Mićku koji je par puta "na finjaka smestio dotičnoj."
gospa buba Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 (edited) di je ona tachno poshla sa tom emisijom? pogledala neshto pre kraja, ne shvatila :unsure:mislim, novosadjani su izgleda pristojni ljudi, nepotrosheni, to je njihov najveci problem. nece ih mnogo zvti ^_^ Edited January 11, 2013 by thermal bug
Frank Pembleton Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 uhhhh ovo je bilo nameštanje na penal....Ali dobro su izdržali.Nisu veverice verovatno su znali šta se sprema, ali su im verovatno i iz RTV savetovali "...ajde idite dobro je da se čuje za nas...".Nepotrebno ih je gazila, da su bili bezobrazniji potopili bi emisiju ko titanik, a mi bi gledali odlomke sprdnje na YT...
dillinger Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Tako to uvek izgleda kada pristojan svet gostuje kod baraba. Ne sumnjam da se fanovi Žikine dinastije pitaju au jbte kome su ovi dosadnjakovići smešni
MayDay Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 ja sam fan i zikine dinastije i drzavnog posla.
Hamlet Strašni Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ja sam fan pljeskaviceПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Duci Simonovic Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Daj nemoj zajebavati da nju pamprci, koji ta broj cipela nosi, 45?
Recommended Posts