Jump to content
IGNORED

Slavsko-domaćinska tema

renne

Recommended Posts

Posted

sta da odnesem na slavu a da nije glupo vino aka sveta krv

Posted (edited)
sta da odnesem na slavu a da nije glupo vino aka sveta krv
ja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
ja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje.
e bravo, super ideja
Posted

Ako ides dabovicu odnesi mu sirce :sleep:Uspo sam da napravim jednu smesu umesto dve za bajaderu a onda i da mi izgori cokoladna glazura u mikrotalasnoj. Naravno nije se sve ni lepo slozilo. Sad imam nesto sto izgleda kao da ce iz njega da se izrodi neko cudoviste.

Posted
Uspo sam da napravim jednu smesu umesto dve za bajaderu a onda i da mi izgori cokoladna glazura u mikrotalasnoj. Naravno nije se sve ni lepo slozilo. Sad imam nesto sto izgleda kao da ce iz njega da se izrodi neko cudoviste.
photo-thumb-129.jpg
Posted

Pogledaj pod krevet i u krevet pre spavanja za svaki slucaj.

Posted

ja ponekad odnesem i karton neke kvalitetne mojsijeve pisacke, 6-packmada dabin predlog sazuva

Posted
ja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje.
nosim odavno, sreca nevidjena. isto kombinacija zejtin, dobre shpagete i masline, ako bash josh i vishe volem domacine, lele radosti :D
Posted

Bogme, pojede se moja kvazi bajadera, samo okrajci ostase! Nadam se da nikog nisam napravio dijabeticarem veceras (450gr secera bato!).

Posted

Ja sam se unakazio u strogom centru. Prasetina i sarme na posnoj slavi.