Jump to content

Slavsko-domaćinska tema

Featured Replies

Singer Pobedijo!

sta da odnesem na slavu a da nije glupo vino aka sveta krv

rakiju

rakija je skupa ko krv

sta da odnesem na slavu a da nije glupo vino aka sveta krv
ja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje.

Edited by Marko M. Dabovic

ja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje.
e bravo, super ideja

Ako ides dabovicu odnesi mu sirce :sleep:Uspo sam da napravim jednu smesu umesto dve za bajaderu a onda i da mi izgori cokoladna glazura u mikrotalasnoj. Naravno nije se sve ni lepo slozilo. Sad imam nesto sto izgleda kao da ce iz njega da se izrodi neko cudoviste.

Uspo sam da napravim jednu smesu umesto dve za bajaderu a onda i da mi izgori cokoladna glazura u mikrotalasnoj. Naravno nije se sve ni lepo slozilo. Sad imam nesto sto izgleda kao da ce iz njega da se izrodi neko cudoviste.
photo-thumb-129.jpg

Brate, kako cu sada da spavam?

Pogledaj pod krevet i u krevet pre spavanja za svaki slucaj.

ja ponekad odnesem i karton neke kvalitetne mojsijeve pisacke, 6-packmada dabin predlog sazuva

nosim odavno, sreca nevidjena. isto kombinacija zejtin, dobre shpagete i masline, ako bash josh i vishe volem domacine, lele radosti :D

Bogme, pojede se moja kvazi bajadera, samo okrajci ostase! Nadam se da nikog nisam napravio dijabeticarem veceras (450gr secera bato!).

pogibelj u sremcici, ko ziv ko mrtav!

Ja sam se unakazio u strogom centru. Prasetina i sarme na posnoj slavi.