December 19, 201311 yr sta da odnesem na slavu a da nije glupo vino aka sveta krvja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje. Edited December 19, 201311 yr by Marko M. Dabovic
December 19, 201311 yr ja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje.e bravo, super ideja
December 19, 201311 yr Ako ides dabovicu odnesi mu sirce :sleep:Uspo sam da napravim jednu smesu umesto dve za bajaderu a onda i da mi izgori cokoladna glazura u mikrotalasnoj. Naravno nije se sve ni lepo slozilo. Sad imam nesto sto izgleda kao da ce iz njega da se izrodi neko cudoviste.
December 19, 201311 yr Uspo sam da napravim jednu smesu umesto dve za bajaderu a onda i da mi izgori cokoladna glazura u mikrotalasnoj. Naravno nije se sve ni lepo slozilo. Sad imam nesto sto izgleda kao da ce iz njega da se izrodi neko cudoviste.
December 19, 201311 yr ja ponekad odnesem i karton neke kvalitetne mojsijeve pisacke, 6-packmada dabin predlog sazuva
December 19, 201311 yr ja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje.nosim odavno, sreca nevidjena. isto kombinacija zejtin, dobre shpagete i masline, ako bash josh i vishe volem domacine, lele radosti :D
December 19, 201311 yr Bogme, pojede se moja kvazi bajadera, samo okrajci ostase! Nadam se da nikog nisam napravio dijabeticarem veceras (450gr secera bato!).