Mr.Mxyzptlk Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 sta da odnesem na slavu a da nije glupo vino aka sveta krv
Аврам Гојић Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 (edited) sta da odnesem na slavu a da nije glupo vino aka sveta krvja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje. Edited December 19, 2013 by Marko M. Dabovic
Lezilebovich Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje.e bravo, super ideja
Shan Jan Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Ako ides dabovicu odnesi mu sirce :sleep:Uspo sam da napravim jednu smesu umesto dve za bajaderu a onda i da mi izgori cokoladna glazura u mikrotalasnoj. Naravno nije se sve ni lepo slozilo. Sad imam nesto sto izgleda kao da ce iz njega da se izrodi neko cudoviste.
Lezilebovich Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Uspo sam da napravim jednu smesu umesto dve za bajaderu a onda i da mi izgori cokoladna glazura u mikrotalasnoj. Naravno nije se sve ni lepo slozilo. Sad imam nesto sto izgleda kao da ce iz njega da se izrodi neko cudoviste.
Moća Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Pogledaj pod krevet i u krevet pre spavanja za svaki slucaj.
yolo Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ja ponekad odnesem i karton neke kvalitetne mojsijeve pisacke, 6-packmada dabin predlog sazuva
gospa buba Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ja sam poceo da nosim ljudima maslinovo ulje, veliku flasu u ukrasnoj kesi.nema ko se ne obraduje.nosim odavno, sreca nevidjena. isto kombinacija zejtin, dobre shpagete i masline, ako bash josh i vishe volem domacine, lele radosti :D
Shan Jan Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Bogme, pojede se moja kvazi bajadera, samo okrajci ostase! Nadam se da nikog nisam napravio dijabeticarem veceras (450gr secera bato!).
Anonymous Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ja sam se unakazio u strogom centru. Prasetina i sarme na posnoj slavi.
Recommended Posts