Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Slavsko-domaćinska tema

Featured Replies

diiiiivna sva odreda, ali mi se najviše dopadaju ova što liče na kao neki mermer, tj. apstraktnaajde garcia, zamoli gospoju da podeli tajnu sa nama

• Replies 836
  • Views 74.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Konacan proizvod nakon 8 sati kuvanja:  

• Da malo podignemo ovu temu i da se malo setimo našeg Renea, koji bi, ne sumnjam, ovde već objavio sliku ofarbanih i išaranih jaja. Srećan praznik svima. Hristos vaskrse.

• Otkad nema @renne, propade tema načisto .   Samo da konstatujemo da sam jedna majstorica .  

Posted Images

• Author
575480_10201055229563807_105991762_n.jpg

nema neke posebne tajne. jaja se uvežu u čarapu sa listićima ljuske od cluka i spuste u šerpicu sa bojom. et voila - mozaik od lukovine i boje.

• Author

Tako i mi radimoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• Author
922203_10201058967857262_2132083940_o.jpg

sjajna dekoracija :thumbsup: šta je ovo belo mrvičasto i šta je ovo crvenkasto 'mislim da bi bilo elegantnije bez toga

• Author

To su sedefi jestivi. Mnogo lepše izgleda uživoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Pita moja zena :Jel to onaj mrsavi sa naocarima?Pa kako keve ti?

• 6 months later...
  • Author
1474611_410540752406060_135158744_n.jpg
  • 4 weeks later...

kod mojih,a pošto sam se naradila pošteno spominjem, sutra konzervativni jelovnik..kroz godine smo shvatili da uopšte ne treba komlikovati,posebno jer dolaze sve ,,naši,, gosti a i mama je prilično nemaštovita a mene stvarno mrzi da joj sad uvodim novitete i onda moram sve da radim..tako da će biti prosto-pite od praziluka i šampinjona smo još juče savili,valjda će preživeti do sutra samo da se ispeku,riblja čorba,posne sarme koje su eksperiment i prvi put sam ih pravila juče,danas skuvala i probala i ispale su odlične,mimoza salata,belolučane paprike,krompir salata,pečena riba,kolači su gotovi još od vikenda,koljivo..1 klasika.

Cek kako mimoza salata posna?Kod nas standardno svake godine dimljeni saran i skusa, riblja corba, pasulj prebranac, bobve pitije i jos neke posne dzidza bidze. A ja ribu ne jedem a ni pitije tako da me ocekuje gladovanje sutra :cry:

sa posnim majonezom?kuvani krompir i sargarepa.kiseli krastavci,pecena crvena paprika-sve se renda/redja po slojevima a izmedju taj majonezmisim ja nemam pojma mi to tako zovemoa inace sam prekrsila sve svoje fundamente ishrane sa ovom posnom slavom,tim majonezom i ostalim posnim sto ide okolo sto sam probavala i lizala ova dva dana :isuse:

To mi zvuci kao fina kombinacija za mne da bar nesto pojedem.

pa onda hajd vamo :)

Pa ne mogu da ostavim goste.