ivy Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 (edited) onda ne znam sta da ti kazem :)ili da pravis sam.. Edited December 18, 2013 by ivy
Shan Jan Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Ja kupio 2 kile oslica da se przi, nesto zaledjenih kolutica lignje, crab sticksa, pecuraka i 2 tanjira spremljenih morskih plodova iz jednog restorana ovde. Kupio jos skuvan pasulj za prebranac, iseckan kupus za kupus salatu, skuvan pirinac za rizoto, krompir za krompir salatu i materijal za bajaderu (po receptu sa interneta). Sad sve stoji prostrto i ceka domacina da se igra domacice. Jadni gosti :(Ivy, vi to spremate slavu 3 dana? :o
aram Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 originalna mimoza je sa skušom u ulju, to smo mi zamenili šunkom.
ivy Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 (edited) Ja kupio 2 kile oslica da se przi, nesto zaledjenih kolutica lignje, crab sticksa, pecuraka i 2 tanjira spremljenih morskih plodova iz jednog restorana ovde. Kupio jos skuvan pasulj za prebranac, iseckan kupus za kupus salatu, skuvan pirinac za rizoto, krompir za krompir salatu i materijal za bajaderu (po receptu sa interneta). Sad sve stoji prostrto i ceka domacina da se igra domacice. Jadni gosti :(Ivy, vi to spremate slavu 3 dana? :oti ćeš imati goste tamo? lepo :)a za tri dana..šta sad da radim,ima tu posla..originalna mimoza je sa skušom u ulju, to smo mi zamenili šunkom.eto vidiš,nisam znala..ova naša je tako- klot.. Edited December 19, 2013 by ivy
Shan Jan Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 (edited) No sta, malo nas je al smo.. srbi :PBTW, srecna slava svima koji slave, zelim vam da nekako prezivite ovaj dan ako ste domacini!edit: draga - trebalo bi da moze, vino je krv Isusova, pivo mozda ima neke druge konotacije al ako ti ne smeta sto da ne! Edited December 19, 2013 by Shan Jan
duda Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 srećan sv.nikola i na ovom topikupošto mi je devojačka slava, volim da postim na ovaj dankakav sam juče prebranac i udinstani kiseli kupus napravila, neće dočekati veče, sve mi se čini
Shan Jan Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Silikonka, opet kreces u krstasko-dzihadske pohode?Draga, ja gledam to ovako, u zivotu nisam bio na slavi na kojoj se nije pio alkohol (ukljujuci i pivo) a bilo je i posnih slava.
yolo Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ja veceras na najomiljeniju slavu kod ortaka u sremcicu, na pihtije, prebranac, sarana dimljenog u kucnoj pusnici, posnu sarmu, mrsnu sarmu, jagnjetinu, podvarak i druge pizdarije. kakav ce obzderaz da padne a bice i ideoloskih sukoba, dolaze i clanovi BG sindikata. prava srpska slava!
Аврам Гојић Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 a bice i ideoloskih sukoba, dolaze i clanovi BG sindikatajoj blago tebi :(ja ne znam sa kim cu da se svadjam veceras, imam jednog ludog popa sa kojim je malo teze svadjati se jer je prevelika flegma, i jednog koji je od nekakvog ur-desnicara postao nju ejdz Srbin i sad prihvata sve sa osmehom.
yolo Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ma i mi se malo popreko gledamo a onda se nazderemo i napijemo i zapadnemo u nikoljdanski zen
Singer Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ne znam da li je brag or beat - idem na slavu gde su velike sanse da ce medju gostima biti i boris malagurski
renne Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 ja ne idem nigde na slavu, ali se zato udarnički spremam za 24.12. Pihtije na prvom mestu, pa onda sve ostalo
Recommended Posts