Jump to content

Slavsko-domaćinska tema

Featured Replies

onda ne znam sta da ti kazem :)ili da pravis sam..

Edited by ivy

Ja kupio 2 kile oslica da se przi, nesto zaledjenih kolutica lignje, crab sticksa, pecuraka i 2 tanjira spremljenih morskih plodova iz jednog restorana ovde. Kupio jos skuvan pasulj za prebranac, iseckan kupus za kupus salatu, skuvan pirinac za rizoto, krompir za krompir salatu i materijal za bajaderu (po receptu sa interneta). Sad sve stoji prostrto i ceka domacina da se igra domacice. Jadni gosti :(Ivy, vi to spremate slavu 3 dana? :o

originalna mimoza je sa skušom u ulju, to smo mi zamenili šunkom.

Ja kupio 2 kile oslica da se przi, nesto zaledjenih kolutica lignje, crab sticksa, pecuraka i 2 tanjira spremljenih morskih plodova iz jednog restorana ovde. Kupio jos skuvan pasulj za prebranac, iseckan kupus za kupus salatu, skuvan pirinac za rizoto, krompir za krompir salatu i materijal za bajaderu (po receptu sa interneta). Sad sve stoji prostrto i ceka domacina da se igra domacice. Jadni gosti :(Ivy, vi to spremate slavu 3 dana? :o
ti ćeš imati goste tamo? lepo :)a za tri dana..šta sad da radim,ima tu posla..
originalna mimoza je sa skušom u ulju, to smo mi zamenili šunkom.
eto vidiš,nisam znala..ova naša je tako- klot..

Edited by ivy

jese pije alko na posnoj slavi?

No sta, malo nas je al smo.. srbi :PBTW, srecna slava svima koji slave, zelim vam da nekako prezivite ovaj dan ako ste domacini!edit: draga - trebalo bi da moze, vino je krv Isusova, pivo mozda ima neke druge konotacije al ako ti ne smeta sto da ne!

Edited by Shan Jan

srećan sv.nikola i na ovom topikupošto mi je devojačka slava, volim da postim na ovaj dankakav sam juče prebranac i udinstani kiseli kupus napravila, neće dočekati veče, sve mi se čini

Silikonka, opet kreces u krstasko-dzihadske pohode?Draga, ja gledam to ovako, u zivotu nisam bio na slavi na kojoj se nije pio alkohol (ukljujuci i pivo) a bilo je i posnih slava.

ja veceras na najomiljeniju slavu kod ortaka u sremcicu, na pihtije, prebranac, sarana dimljenog u kucnoj pusnici, posnu sarmu, mrsnu sarmu, jagnjetinu, podvarak i druge pizdarije. kakav ce obzderaz da padne a bice i ideoloskih sukoba, dolaze i clanovi BG sindikata. prava srpska slava!

a bice i ideoloskih sukoba, dolaze i clanovi BG sindikata
joj blago tebi :(ja ne znam sa kim cu da se svadjam veceras, imam jednog ludog popa sa kojim je malo teze svadjati se jer je prevelika flegma, i jednog koji je od nekakvog ur-desnicara postao nju ejdz Srbin i sad prihvata sve sa osmehom.

ma i mi se malo popreko gledamo a onda se nazderemo i napijemo i zapadnemo u nikoljdanski zen

ne znam da li je brag or beat - idem na slavu gde su velike sanse da ce medju gostima biti i boris malagurski

koji si car!

• Author

ja ne idem nigde na slavu, ali se zato udarnički spremam za 24.12. Pihtije na prvom mestu, pa onda sve ostalo