Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, copkillah said:

Odlično ti je ovo učitavanje na moj račun :thumbsup:

Više šala na tvoj racun, čini mi se da si prvi pomenuo da je izbačen zbog tog kućnog uratka, i to si propratio nekim 'ćaozdravo' prigodnim komentarom, što mi se učinilo kao iskazivanje razumevanja spram mogućnosti da je ovaj eliminisan zbog toga.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted
12 minutes ago, Nikodije said:

Više šala na tvoj racun, čini mi se da si prvi pomenuo da je izbačen zbog tog kućnog uratka, i to si propratio nekim 'ćaozdravo' prigodnim komentarom, što mi se učinilo kao iskazivanje razumevanja spram mogućnosti da je ovaj eliminisan zbog toga.

Ja verujem da on tako rezonuje i to je to.

Posted

Ja sam skoro siguran da Kalinića nema na spisku zbog njegovog političkog opredeljenja. On ne krije da je antirežimski orijentisan, retvituje Coraxa, Šabića, News Net, itd + ona priča o Kosovu pre par meseci. Verovatno je širi spisak objavljen bez nekih konsultacija, a kada je objavljen, onda su krenuli pozivi™ u vezi Kalinića, koji su rezultovali izostvljanjem sa užeg spiska. Kakvo drkanje, kakav karakter, većina njih sa spiska nisu neki naročiti puritanci, a ni divni ljudi.Da je do toga, sadašnji predsednik KSS ne bi video reprezentacije nikada, jer je jedan od najvećih džulova koji su ikada ordinirali na najvišem nivou košarke kod nas.

Posted

adje da svako iznese svoju nadrazu teoriju. ja mislim da je saletu skinuo ribu. 

Posted

pa, tvoja je vec pala u vodu

Posted
6 minutes ago, Ayatollah said:

Ja sam skoro siguran da Kalinića nema na spisku zbog njegovog političkog opredeljenja. On ne krije da je antirežimski orijentisan, retvituje Coraxa, Šabića, News Net, itd + ona priča o Kosovu pre par meseci. Verovatno je širi spisak objavljen bez nekih konsultacija, a kada je objavljen, onda su krenuli pozivi™ u vezi Kalinića, koji su rezultovali izostvljanjem sa užeg spiska. Kakvo drkanje, kakav karakter, većina njih sa spiska nisu neki naročiti puritanci, a ni divni ljudi.Da je do toga, sadašnji predsednik KSS ne bi video reprezentacije nikada, jer je jedan od najvećih džulova koji su ikada ordinirali na najvišem nivou košarke kod nas.

+1

Vidi se iz aviona, treba spreciti 1 Megan Rapino scenario u najavi.

Posted

Nemam nikakvu sumnju da je po sredi lični sukob.
Jebo te, ne može bez sranja ni sad kad sve izgleda savršeno prvi put posle sto godina.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Posted

pa meni je to bilo jedino objasnjenje posto ima ogroman problem sa ledjima, a saletu je bio uvek vazan igrac. hajde da sacekmo da vidmo sta ce sale da kaze umesto sto svodimo temu na nivo b92 komentara. 

Posted

Pa ko mu je kriv sto je limitiran umesto da povede milion igraca i milion strucnjaka sa sobom?

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Ima Kalina po par retwitova Danasa i Njuza. Moguće da je to?

Posted

i mogao je bas dangubica da pozove kad se odrekao najboljeg odbrambenog igraca. ovako ima trojicu povredjenih igraca, te legende simona, bircu i avrama. posto guduric ide u nba, vec vidim da ni on nece da se pojavi i opet cemo da se krpimo.

Posted

Momci, hajde spustite malo loptu, pobrisao sam gluposti, od sad banujem za svaku patku i svako vredjanje na topiku...

Posted
1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

adje da svako iznese svoju nadrazu teoriju. ja mislim da je saletu skinuo ribu. 

Kumchetu skinuo ribu. Trandzu.

Posted

Neobjašnjiv potez Djordjevića, naročito što ih je zvao na širi spisak.

Sačekaću zvanično objašnjenje, pa da komentarišem, ali strepnja mi je dublja od nade. Nadam se da bar Kalinić neće ćutati o tome.

U svakom slučaju, entuzijazam se smanjio drastično.

Posted
59 minutes ago, Joe D said:

i mogao je bas dangubica da pozove kad se odrekao najboljeg odbrambenog igraca. ovako ima trojicu povredjenih igraca, te legende simona, bircu i avrama. posto guduric ide u nba, vec vidim da ni on nece da se pojavi i opet cemo da se krpimo.

Pa baš bi volio i da se Gudurić ne pojavi. Pa neka mu igraju njegovi Simonovići i Birčevići.