June 29, 20195 yr 32 minutes ago, pbg12345 said: ama o nasima govorim kaze covek igrao sam nase po kvoti 15 onda se javi drugi "e kod mene ima po 10 da se igra", treci kaze "kod mene 8" cekamo nekog da nadje gde je kvota da srbija osvaja 1,25 pa da masovno uplatimo Pa i to nešto govori. Uplatio sam pre 20-ak dana, znajući da će kvota biti sve manja, jer objektivne procene sve više naginju šansama Srbije ... Edited June 29, 20195 yr by stoka
June 29, 20195 yr a zabari u grupi, pa ublazuju tako ukus evt. debakla u istoj. msm sto se tice moje kvote...
July 1, 20195 yr ne pratim evropsku kosarku, jel moze neko da mi objasni zasto kalinic nema mesta u represtaciji?
July 1, 20195 yr 4 minutes ago, 189- said: ne pratim evropsku kosarku, jel moze neko da mi objasni zasto kalinic nema mesta u represtaciji? Pa zbog povrede verovatno
July 1, 20195 yr Just now, Кристофер Лумумбо said: Pa zbog povrede verovatno 100%, inače bi ga vodio sigurno. Malo sam sarkastičan kakvi će komentari sve biti
July 1, 20195 yr Author 5 minutes ago, 189- said: ne pratim evropsku kosarku, jel moze neko da mi objasni zasto kalinic nema mesta u represtaciji? ili je neki licni sukob ili se selektor drogira. ili oba.
July 1, 20195 yr Kalinić i Nedović otpali sa spiska! Sent from my HTC U11 plus using TapatalkE Jbga... ...shiit has hit the fan...
July 1, 20195 yr 7 minutes ago, Joe D said: ili je neki licni sukob ili se selektor drogira. ili oba. Ili je povređen i ne želi da rizikuje igraču težu povredu. Odmah teorije zavere.
July 1, 20195 yr Author povredjen nije sigurno, igralo se tursko prvenstvo do pre nedelju dana i zeljko ga nije vadio iz igre. Edited July 1, 20195 yr by Joe D
July 1, 20195 yr Taj slabi trener nikad neće ništa osvojiti. Prvo nas zajebao za Micova a sada za Kalinića. Glavno da liže dupe nekom klinji Nakiću.
July 1, 20195 yr Steta, odlicnu sezonu je odigrao Kalina, sad nam ne gine jebeni SImonovic Naravno da nije povredjen, nema ovo veze sa kosarkom Samo je pitanje da li je Salu zasmetala drk afera ili "Kosovo nije Srbija" afera Jedino mi nije jasno, ako je vec ocenio nedolicnim njegovo ponasanje, sto ga je uopste stavljao na siri spisak