Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Razmisljao sam i ja na tu temu, nametne se jel nekako :)

ne znam jbg, ja mislim da je ipak do nas, bas smo doktorski igrali, pogotovo u fazi odbrane

ogromna energija, greske na minimalno, ima dosta upecatljivih detalja

npr pomenuto gradjenje deganzivnog skoka, vecinim su lopte kupili nasi bekovi

brutalna unutrasnja linija a u tom periodu tek nekoliko ofanzivnih skokova, a to je jedan od segmenata na kom ameri obicno imaju apsolutnu dominaciju

I jbg, fiba pravila, ogroman broj licnih, sto je nama najpre donelo prednost, a kasnije nas zakopalo

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Takodje mi je bila gotovo frapantna razlika izmedju dream teama 92 i ovog iz 96, iako je bilo u ovom drugom nekoliko njih koji su igrali i 92, malone, pippen, barkley, robinson... Al jebi ga tamo bili magic, jordan, bird, neverovatno koliko su jaci bili ovi i 92, izgledali su ko globetrottersi u odnosu na 96

Posted

Mislim da to sto pricas ima veze samo sa jednim jedinim covekom - kad igras sa Dzordanom nisi smeo da se ne trudis i ne grizes,m. Ako ne gines na terenu sledi ti ribanje, a ne zelis da te riba Dzordan.

Ameri su lako uzeli Barcelonu, cini mi se jos lakse Toronto/lazni Beograd ‘94, verovatno im se sve vise uvlacilo u kozu ono “lako ćemo”. Već 2000. je usledilo najneubedljivije zlato Amerikanaca, bili su zreli za šamare koji su došli dve godine kasnije.

Posted
16 hours ago, goofs said:

Mislim da to sto pricas ima veze samo sa jednim jedinim covekom - kad igras sa Dzordanom nisi smeo da se ne trudis i ne grizes,m. Ako ne gines na terenu sledi ti ribanje, a ne zelis da te riba Dzordan.

Ameri su lako uzeli Barcelonu, cini mi se jos lakse Toronto/lazni Beograd ‘94, verovatno im se sve vise uvlacilo u kozu ono “lako ćemo”. Već 2000. je usledilo najneubedljivije zlato Amerikanaca, bili su zreli za šamare koji su došli dve godine kasnije.

Pa tako se moze povuci i paralela sa Kobe-jem otprilike. Da su dosli recimo on i Shaq verovatno bi zaboli zlata. Posle su on i Wade povukli u Pekingu inace bi bilo cupavo i tamo. Meni oni danas deluju dalje nego tada od ostatka sveta, jednostavno mnogo kvalitetnih igraca, pogotovu na bekovima i trojci. A i vise nema dve takve reprezentacije poput Argentine i Spanije.

Posted
On 7.6.2019. at 14:06, pacey defender said:

Dokle će repstacija da služi kao rehabilitacioni polifon??

Je l' ovaj polifon rehabilitacioni ili ne?

spacer.png

Posted
27 minutes ago, Grandilof said:

Pa tako se moze povuci i paralela sa Kobe-jem otprilike. Da su dosli recimo on i Shaq verovatno bi zaboli zlata. Posle su on i Wade povukli u Pekingu inace bi bilo cupavo i tamo. Meni oni danas deluju dalje nego tada od ostatka sveta, jednostavno mnogo kvalitetnih igraca, pogotovu na bekovima i trojci. A i vise nema dve takve reprezentacije poput Argentine i Spanije.

Pa moze, sto da ne. Ja mislim da njima nikad nije manjkalo kvaliteta, uvek su mogli da isporuce skoro dve pune ekipe vrhunskih kosarkasa. Ali da je bilo propusta u pristupu takmicenjima, bilo je.

A ovo sad sto igraju igraju uz mnogo ozbiljniji sistem. I ako uzmemo paralelu dalje - danasnji Dzordan aka Elbidji ne igra vec dva takmicenja, pa su svejedno vrlo ubedljivi sa zlatom. 

Posted

je l’ ovo znaci da sigurno nema Duranta, Stefa, Kleja i drustvanca ili postoji sansa da se ubace dodatno?

AD i Harden klasa za sebe, sa ostalima moze da se igra.

Posted

Jok, to je to.

Deluje mi kao najtanji američki sastav još od onog sa riversom i aleksisem.

Posted

Uf, nije tanje od Indinapolisatm sigurno. Ovaj tim ima bar jednog MVP igraca, ako nista drugo.

Ali da jeste mrsavo u odnosu na ono sto bi moglo da bude - jeste.

Posted

pa dobro uvek je mršavije za SP nego za OI. zabole ih mnogo za Fiiba SP. a dovoljni su im Kemba. CJ, Lilard, Harden i Davis da mogu da se zajebavaju

Posted (edited)

Ovaj tim ima sedam   ovosezonskih  all star igraca plus  neki sto su   bili u proslosti  i dalje je  to dosta mocna  ekipa koja je  prvi favorit turnira , jeste da je slabija  od one sa sp i oi ali su i dalje jaki. Jel ovo konacan spisak  ili mogu jos nekog dodatno da pozovu ???

Edited by Micko8
Posted

odlican boban kod ivanovica.

cool lik :)

Posted

"Brate, treba ti Boban; Šta je Boban? – je**š ga, neka dođe"

Posted

Nije ovo tako strasno. Mislim, strasno je sta god posalju, ali moze mnogo gore 

Francuzi:

D82eX0BXsAAmgNc.jpg[/img]