pbg12345 Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Razmisljao sam i ja na tu temu, nametne se jel nekako ne znam jbg, ja mislim da je ipak do nas, bas smo doktorski igrali, pogotovo u fazi odbrane ogromna energija, greske na minimalno, ima dosta upecatljivih detalja npr pomenuto gradjenje deganzivnog skoka, vecinim su lopte kupili nasi bekovi brutalna unutrasnja linija a u tom periodu tek nekoliko ofanzivnih skokova, a to je jedan od segmenata na kom ameri obicno imaju apsolutnu dominaciju I jbg, fiba pravila, ogroman broj licnih, sto je nama najpre donelo prednost, a kasnije nas zakopalo
MocaVukotic Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Takodje mi je bila gotovo frapantna razlika izmedju dream teama 92 i ovog iz 96, iako je bilo u ovom drugom nekoliko njih koji su igrali i 92, malone, pippen, barkley, robinson... Al jebi ga tamo bili magic, jordan, bird, neverovatno koliko su jaci bili ovi i 92, izgledali su ko globetrottersi u odnosu na 96
goofs Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Mislim da to sto pricas ima veze samo sa jednim jedinim covekom - kad igras sa Dzordanom nisi smeo da se ne trudis i ne grizes,m. Ako ne gines na terenu sledi ti ribanje, a ne zelis da te riba Dzordan. Ameri su lako uzeli Barcelonu, cini mi se jos lakse Toronto/lazni Beograd ‘94, verovatno im se sve vise uvlacilo u kozu ono “lako ćemo”. Već 2000. je usledilo najneubedljivije zlato Amerikanaca, bili su zreli za šamare koji su došli dve godine kasnije.
Grandilof Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 16 hours ago, goofs said: Mislim da to sto pricas ima veze samo sa jednim jedinim covekom - kad igras sa Dzordanom nisi smeo da se ne trudis i ne grizes,m. Ako ne gines na terenu sledi ti ribanje, a ne zelis da te riba Dzordan. Ameri su lako uzeli Barcelonu, cini mi se jos lakse Toronto/lazni Beograd ‘94, verovatno im se sve vise uvlacilo u kozu ono “lako ćemo”. Već 2000. je usledilo najneubedljivije zlato Amerikanaca, bili su zreli za šamare koji su došli dve godine kasnije. Pa tako se moze povuci i paralela sa Kobe-jem otprilike. Da su dosli recimo on i Shaq verovatno bi zaboli zlata. Posle su on i Wade povukli u Pekingu inace bi bilo cupavo i tamo. Meni oni danas deluju dalje nego tada od ostatka sveta, jednostavno mnogo kvalitetnih igraca, pogotovu na bekovima i trojci. A i vise nema dve takve reprezentacije poput Argentine i Spanije.
hazard Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 On 7.6.2019. at 14:06, pacey defender said: Dokle će repstacija da služi kao rehabilitacioni polifon?? Je l' ovaj polifon rehabilitacioni ili ne?
goofs Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 27 minutes ago, Grandilof said: Pa tako se moze povuci i paralela sa Kobe-jem otprilike. Da su dosli recimo on i Shaq verovatno bi zaboli zlata. Posle su on i Wade povukli u Pekingu inace bi bilo cupavo i tamo. Meni oni danas deluju dalje nego tada od ostatka sveta, jednostavno mnogo kvalitetnih igraca, pogotovu na bekovima i trojci. A i vise nema dve takve reprezentacije poput Argentine i Spanije. Pa moze, sto da ne. Ja mislim da njima nikad nije manjkalo kvaliteta, uvek su mogli da isporuce skoro dve pune ekipe vrhunskih kosarkasa. Ali da je bilo propusta u pristupu takmicenjima, bilo je. A ovo sad sto igraju igraju uz mnogo ozbiljniji sistem. I ako uzmemo paralelu dalje - danasnji Dzordan aka Elbidji ne igra vec dva takmicenja, pa su svejedno vrlo ubedljivi sa zlatom.
Amos Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 je l’ ovo znaci da sigurno nema Duranta, Stefa, Kleja i drustvanca ili postoji sansa da se ubace dodatno? AD i Harden klasa za sebe, sa ostalima moze da se igra.
ToniAdams Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Jok, to je to. Deluje mi kao najtanji američki sastav još od onog sa riversom i aleksisem.
goofs Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Uf, nije tanje od Indinapolisatm sigurno. Ovaj tim ima bar jednog MVP igraca, ako nista drugo. Ali da jeste mrsavo u odnosu na ono sto bi moglo da bude - jeste.
levi Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 pa dobro uvek je mršavije za SP nego za OI. zabole ih mnogo za Fiiba SP. a dovoljni su im Kemba. CJ, Lilard, Harden i Davis da mogu da se zajebavaju
Micko8 Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 (edited) Ovaj tim ima sedam ovosezonskih all star igraca plus neki sto su bili u proslosti i dalje je to dosta mocna ekipa koja je prvi favorit turnira , jeste da je slabija od one sa sp i oi ali su i dalje jaki. Jel ovo konacan spisak ili mogu jos nekog dodatno da pozovu ??? Edited June 10, 2019 by Micko8
eumeswil Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 "Brate, treba ti Boban; Šta je Boban? – je**š ga, neka dođe"
Giggsy Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Nije ovo tako strasno. Mislim, strasno je sta god posalju, ali moze mnogo gore Francuzi: [/img]
Recommended Posts