November 19, 2025Nov 19 naravno da je to covicev pritisak da nastavi karijeru u fmppokusao je letos i radovica oteti preko nikitovicanek se jebu i on i zoc i androic
November 19, 2025Nov 19 14 minutes ago, *edited by mod said:Gde mu je Avramović?To je verovatno do Dubaia.
November 19, 2025Nov 19 29 minutes ago, Milošica said:To je verovatno do Dubaia.Musa, Kamenjaš, Kondić i Dangubić igraju.
November 20, 2025Nov 20 Taj Šekularac mi deluje kao neuravnotežen tip. Možda ga je i to koštalo da ne ispuni puni potencijal
November 20, 2025Nov 20 Nisu za poredjenje. Milicic je zaradio neke pare od NBA lige. Sekularac je dogurao do biznis lige
November 20, 2025Nov 20 Šekularac nije napravio neku karijeru, ali nije ni biznis liga.Jedan drugar iz škole koji je igrao protiv njega u mlađim kategorijama mi reče tada (dakle davno) da misli da je on stariji od zvaničnog godišta, jer je bio nenormalno fizički dominantan. Sad to je samo mišljenje, ne i dokaz, ali generalno bio je jedan od onih što su dominirali kao juniori na fizikalije. Ta prednost se posle istopi i to je to.Nije neka velika sramota ne biti veliki igrač. Igrao je u par solidnih domaćih klubova, probao u NBA, nije se proslavio, ali nije ni Gudurić, pa šta sad. Posle toga otišao u Kinder itd. Talenat, šta god to značilo, koji se nije skroz ostvario, ni prvi ni poslednji.
November 20, 2025Nov 20 Ja sam igrao protiv njega u biznis ligi. Secam se da je sa tipa 15 godina igrao za FMP. Posle je dogurao do neke Belgije ili tako neke lige, pa u godinama dok su igraci iz njegove generacije igrali profesionalnu kkosarku on je igrao biznis ligu.
November 20, 2025Nov 20 ja sam kao junior fmp-a trenirao sa njim par puta u periodu dok je on igrao za prvi tim. Bila je javna tajna u klubu da je stariji čini mi se 2 godine od onoga što mu piše u papirima.čovek je težak bolid i samo u tom smislu sam ga poredio sa Miličićem. bio je i talentovan, telesina odlična uz dobru motoriku i šut ali nije to ni blizu Miličića koji je imao dovoljno talenta da postane all star. Edited November 20, 2025Nov 20 by Heaviside
November 20, 2025Nov 20 pricao je nedavno kod jao mila da mu se covic prilicno usrao u karijeru sa nekim njegovim fantomskim ugovorima i obestecenjima
November 20, 2025Nov 20 3 hours ago, Nikodije said:pricao je nedavno kod jao mila da mu se covic prilicno usrao u karijeru sa nekim njegovim fantomskim ugovorima i obestecenjimaU najavi za podcast neki lik u komentaru napisao kako mu je Šekularac ubio ljubav za košarkom…mislio je da je talenat dok nije igrao protiv njega 😂