Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

naravno da je to covicev pritisak da nastavi karijeru u fmp

pokusao je letos i radovica oteti preko nikitovica

nek se jebu i on i zoc i androic

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Gde mu je Avramović?

14 minutes ago, *edited by mod said:

Gde mu je Avramović?

To je verovatno do Dubaia.

29 minutes ago, Milošica said:

To je verovatno do Dubaia.

Musa, Kamenjaš, Kondić i Dangubić igraju.

Sekularac se propisno osro po Abojsi kod Mileta u potkastu

Taj Šekularac mi deluje kao neuravnotežen tip. Možda ga je i to koštalo da ne ispuni puni potencijal

Budala veća od Miličića

Nisu za poredjenje. Milicic je zaradio neke pare od NBA lige. Sekularac je dogurao do biznis lige

• Popular Post

Upravo si ih uporedio..

Šekularac nije napravio neku karijeru, ali nije ni biznis liga.

Jedan drugar iz škole koji je igrao protiv njega u mlađim kategorijama mi reče tada (dakle davno) da misli da je on stariji od zvaničnog godišta, jer je bio nenormalno fizički dominantan. Sad to je samo mišljenje, ne i dokaz, ali generalno bio je jedan od onih što su dominirali kao juniori na fizikalije. Ta prednost se posle istopi i to je to.

Nije neka velika sramota ne biti veliki igrač. Igrao je u par solidnih domaćih klubova, probao u NBA, nije se proslavio, ali nije ni Gudurić, pa šta sad. Posle toga otišao u Kinder itd. Talenat, šta god to značilo, koji se nije skroz ostvario, ni prvi ni poslednji.

Ja sam igrao protiv njega u biznis ligi. Secam se da je sa tipa 15 godina igrao za FMP. Posle je dogurao do neke Belgije ili tako neke lige, pa u godinama dok su igraci iz njegove generacije igrali profesionalnu kkosarku on je igrao biznis ligu.

ja sam kao junior fmp-a trenirao sa njim par puta u periodu dok je on igrao za prvi tim. Bila je javna tajna u klubu da je stariji čini mi se 2 godine od onoga što mu piše u papirima.

čovek je težak bolid i samo u tom smislu sam ga poredio sa Miličićem. bio je i talentovan, telesina odlična uz dobru motoriku i šut ali nije to ni blizu Miličića koji je imao dovoljno talenta da postane all star.

Edited by Heaviside

pricao je nedavno kod jao mila da mu se covic prilicno usrao u karijeru sa nekim njegovim fantomskim ugovorima i obestecenjima

3 hours ago, Nikodije said:

pricao je nedavno kod jao mila da mu se covic prilicno usrao u karijeru sa nekim njegovim fantomskim ugovorima i obestecenjima

U najavi za podcast neki lik u komentaru napisao kako mu je Šekularac ubio ljubav za košarkom…mislio je da je talenat dok nije igrao protiv njega 😂