Cane Vukic Prebranac Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 1 hour ago, Sludge Factory said: Ово сам гледао синоћ да би ме јутрос дочекала вијест о његовој смрти. Остао сам шокиран и ево још не могу да дођем себи. Људска и тренерска величина, симбол за кошарку. Хвала ти Дудо за све, а слава ће ти несумњиво бити вјечна.
Svarog Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 13 hours ago, Svarog said: https://www.instagram.com/p/CT4JMJoAaz7/?utm_medium=copy_link nešto zeza kada se postuje sa mobilnog. da ostane zabeleženo i ovde, Spanoulis o Dudi (auto-translate): Quote Oh Duda TEACHER, LEADER, LORD !!! The words are small, few, in front of your majesty .. Thank you for what you taught me .. Thank you for being my mentor and for always being by my side! You were basketball itself! I'm crushed 1
bags Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 11 hours ago, Sludge Factory said: Kod mene pise da video nije dostupan. Moze opis?
Sludge Factory Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 14 minutes ago, bags said: Kod mene pise da video nije dostupan. Moze opis? Dudin poslednji intervju (ili jedan od poslednjih, svakako emitovan vece pred smrt).
bags Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 27 minutes ago, Sludge Factory said: Dudin poslednji intervju (ili jedan od poslednjih, svakako emitovan vece pred smrt). Hvala. Koja je televizija? Bas me zanima. Mozda mogu naci alternativni snimak.
Sludge Factory Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Just now, bags said: Hvala. Koja je televizija? Bas me zanima. Mozda mogu naci alternativni snimak. Sport Klub
copkillah Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 50 minutes ago, bags said: Kod mene pise da video nije dostupan. Moze opis? Snimak je i dalje tu, nešto je do tebe, proveri.
bags Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Blokiran je izvan Srbije. Moracu preko VPN-a.
MiddleClass Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/nikola-jokic-o-odluci-da-ne-igra-za-reprezentaciju-postupio-sam-pametno-opet-bih-uradio-isto/399185 1
theanswer Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Jbt njemu se žena još nije porodila a svi branitelji skočili kako mora da bude uz nju.
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Quote Takođe, bilo je lepo i što su moji konji pobedili na dvadesetak trka 6
Calavera Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 svaka čast bratu jokari na muškoj odluci, nadam se da će ovo inspirisati naše sportiste da i u budućnosti preskaču nacionalne obaveze kad to požele, bez obaveze da se opravdavaju razularenoj javnosti na konto nekakvog kvlta™ repstacije koji nije ništa drugo do klasičan primer parasocijalne razmaženosti. 2
Micko8 Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 (edited) Sta nam se naprica Drzava ga je zaduzila tj, juniorska reprezentacija ga je postavila na svetsku kosarkasku mapu, duguje joj barem po neko ucestvovanje na Olimpijskim igrama,Svetskom i Evropskom prvenstvu , i to da se na pipremama pojavi u top formi a ne utovljen kao morz ,da je bruka pred celim svetom Problem je sto on kosarku dozivljava samo kao biznis , za razliku od nekih njegovih kolega koji dolaze iz stih krajeva ali zele da osvoje i neke trofeje sa klubom i reprezentacijom. Covek postaje sve iritatntniji , bolje da je preskocio pitanje i odgovor ali dobro pokazuje samo ko je i sta je, cujemo do novog peglanja od strane Aytona kada je Jokic u pitanju Edited September 23, 2021 by Micko8
munze Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Quote Svetislav Pešić je i zvanično postao selektor Srbije, saopštio je KSS. 2
Recommended Posts