Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Da, ali amere nisu čekali (konji)

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Dobro on je poslednji  trener koji bi trebao komentarisati ne odazivanje igraca u reprezentaciju i  uopste  reprezentaciju , pogotovo posle dva poslednja turnira na kojima nas je vodio, dve najvece katastrofe u modernoj istoriji srpske kosarke ,  te njegov menadzment igraca, bacanje pod autobus istih :dry: Da se barem vratio i pokusao da nas izvadi iz tame u koju nas je uvukao  , on je pobegao glavom bez obzira , lako je sada  filozofirati sa strane.

Aje nemojmo o tome tko sta smije, jer niko nebi mogao napisati post na forumu :) 

Mozda baca Jokaru i ine pod autobus ali komentar je fer

Danas je žreb za kvalifikacije za SP 2023. 

Mi smo u prvom šeširu i možemo dobiti timove iz četvrtog, petog i osmog šešira. 

Hrvatska, CG, Letonija i Ukrajina su četvrti. Finska, Gruzija, Belgija i Mađarska su peti. Makedonija, Švedska, Slovačka i Portugal su osmi. Tri idu dalje, bodovi se prenose. Od preostalih 24, 12 ide na SP tj po prva 3 iz grupe. 

Jedno je izvesno... Dobijamo Gruziju iz petog šešira. 

Letonija, Belgija, Slovačka. Teško da je moglo bolje. Ukrštamo sa Grčkom, Turskom, Britanijom i Belorusijom

Sta kaze selektor, kakvi su mu frst impresns?

Edited by Jimmy Kowalski

Ne znam ko je selektor 

Ergelan Zobnatić

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

1 hour ago, theanswer said:

Letonija, Belgija, Slovačka. Teško da je moglo bolje. Ukrštamo sa Grčkom, Turskom, Britanijom i Belorusijom

De nije moglo, Ukrajina mesto Letonije.

Jebeni Letonci, mrzim ih najvise na svetu

Na svetsko ne ide samo ko ne zeli, sudeci po formatu kvalifikacija

Pešić umesto Kokoškova

Bas dodjoh da napisem, renomirani sportski portal Bljuc najavljuje povratak Karija. 

Blic je na vezi sa KSS, juče je bio UO, tako da je to rešeno. 

besmisleno, trebalo je kokosu dati jos jednu sansu.