James Marshall Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Rođena je u Gradačcu, ali jeste inače rodom sa poteza između Gračanice i Gradačca.
theanswer Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) Ni meni se ne svidja prvo kolo čelendžera u Istri pa ne komentarišem tri strane o tome Edited June 24, 2021 by theanswer 1
djeneralche Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 2 hours ago, fancy claps said: ne nadje za shodno da se javi selektoru, da se pozdravi sa saigracima i pozeli im srecu, nego jede pljeskavice i smrdi s konjima. to dosta smara. pogotovo uz nesnosnu propagandu iz denvera o lideru koji nikad ne propusta utakmice i izvinjava se svakom ponaosob u avionu kad izgube. +1 Jeste da sam vec imao rant o kosarci i o tome da samo kosarkasi nece da igraju za reprezentaciju, na ovo dodajem i da ne postoji drugi sport u kome postoji tolika dominacija jedne drzave u odnosu na celu planetu, kapiram da se skupi random 12 igraca koji su tipa 12ti po redu u svojim NBA klubovima bili bi prvaci sveta. Treba da prestanem da pratim kosarku.
maheem Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Bogumi smaraju i ove izjave ostalih kosarkasa kako se za repku mora ginuti u fazonu ne osudjujem Jokera ali ipak je Dojkic. Sve to treba u vojsku poslati. 4
goofs Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 A brt, sta da kazu - "e ma ok je, mi smo budale sto se cimamo, i ja cu sledece godine da jasem konje". Teo je juce ispricao sve sto ikada ima da se isprica na temu Jokica. 2 1
Delija67 Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Jokic ovde nema saigrace sa kojima bi se pozdravljao. Njegovi saigraci su Porter, Kampaco, Plamli...
Micko8 Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Amerikancima je jedino centarska linija slaba, eto da je Jokic odlucio da igra, barem bi tu imali prednost u eventualnom sudaru sa njima.
jimi Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 5 hours ago, Nikodije said: ja sam kao dete vatreno ispratio finale prvenstva jugoslavije za zene neke 1990 otprilike, zvezda - sibenik elemes, sa jedne strane andjelija arbutina, sa druge danira nakic. i pun pionir. to je bilo dobro. 5 hours ago, BWA said: Ja sam gotivio Jedinstvo Aida i Iskra Delta Jezice ili tako nesto. Mara Lakic protiv Polone Dornik. Sad se setih Anzulovicevog uvoda u prenos sureta momcadi Elemesa i momcadi Jezica. 1 1
BWA Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 😀 Anzulovic je uvijek bio blago depresivan, govorio je kroz nos, ali bio je nekako originalan.
iDemo Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 5 hours ago, Micko8 said: Amerikancima je jedino centarska linija slaba, eto da je Jokic odlucio da igra, barem bi tu imali prednost u eventualnom sudaru sa njima. Izgleda da namerno nisu hteli da povedu centre (ili bar vishe ili bolje nego sto su poveli)... Mis'im planiraju da povedu.
goofs Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Da li Ameri uopste imaju kvalitetnog centra za nacionalni tim? AD je povredjen, Dramond i Kazins su zaliboze, ostaju braca Lopez i Plamliji Majls Tarner, Vendel Karter, otprilike ekipa bez koje sasvim lepo mozes da zivis l. U stvari ima i Tauns, samo nisam siguran za koga on moze da igra
pacey defender Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Adebajo sa versatilnim™ trojkočetvorkama sa spiska će sasvim lepo da zatvori odbranu, u napadu će duradi svoj posao pored širećih spoljnih, dakle nema zime za eskime. 1
Recommended Posts