Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Nebitno je kakav basket je bio, igrali su nasi, bilo napeto, pobedili, gde ces bolji sportski dozivljaj

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

kome je do svidjanja™, taj gleda zensku odbojku. zenska kosarka je samo za kosarkaske fanatike.

Jes da otkrivas toplu vodu, al istinu zboris.  

Posted
1 minute ago, goofs said:

Nebitno je kakav basket je bio, igrali su nasi, bilo napeto, pobedili, gde ces bolji sportski dozivljaj

tom logikom bih gledao i nola, a u stvarnosti bih radije gledao u zid pet sati nego nola. ok, ovo je kosarka (kakva- takva), ali uvek mi je tesko da to gledam, vise pratim rezultat nego sto gledam.

Posted
1 minute ago, goofs said:

Ja sam jos pod utiskom, kako su mogli da nas sjebu.

Posted
3 minutes ago, goofs said:

sta znam, jel ima neko takmicenje u susenju boje na zidu na kome ucestvujemo?

• +1 1
Posted

Za ženski basket je bila zanimljiva tekma, to što je taj basket na nivou muškog kadetskog, to se sad ne smije reći

Posted

muskog kadetskog u kojem ne ucestvuje dragan jakovljevic.

Posted
2 minutes ago, Joe D said:

sta znam, jel ima neko takmicenje u susenju boje na zidu na kome ucestvujemo?

Polako, bice i to, vidim da je breakdance na olimpijadi.

Posted

Baš što neko napisa, Jokić niti da se javi selektoru, pozdravi sa saigracima, poželi im sreću.

I Dončić je vukao svoju ekipu čitavu godinu, i sada je sav srecan došao da vuče i ovu ekipu bez pretpostavljam velikih ambicija i mogućnosti.

A onaj jede pljeskavice.

Želim ja njemu svu sreću, opet ću ga pratiti i želim mu još jedan MVP uz prsten jer je naš i genijalac je.

Ali trenutne emocije su fuj, fuj, fuj..

Posted

Ženski basket je najbolje slušati na radiju.

• Haha 3
Posted

Poslednji put sam gledao kad su nase igrale za medalju u Riju 2016. Bila jedna u Australiji sto bi bila u idealnoj petorci ABA lige, nase svaki napad pravile po nekoliko faulova nad njom i onda sudije u poslednja 2 minuta prestale da sviraju te faulove i tako nase pobedile.

• +1 1
Posted

ja sam kao dete vatreno ispratio finale prvenstva jugoslavije za zene neke 1990 otprilike, zvezda - sibenik elemes, sa jedne strane andjelija arbutina, sa druge danira nakic. i pun pionir. to je bilo dobro.

• +1 1
Posted

Ja sam gotivio Jedinstvo Aida i Iskra Delta Jezice ili tako nesto.

Mara Lakic protiv Polone Dornik.

Posted

Mara mi dođe neki rod. :lolol:

• Haha 1
Posted
6 minutes ago, James Marshall said:

Mara mi dođe neki rod. :lolol:

Ti si iz Laktasa?