goofs Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Nebitno je kakav basket je bio, igrali su nasi, bilo napeto, pobedili, gde ces bolji sportski dozivljaj
Lancia Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 2 minutes ago, Nikodije said: kome je do svidjanja™, taj gleda zensku odbojku. zenska kosarka je samo za kosarkaske fanatike. Jes da otkrivas toplu vodu, al istinu zboris.
Nikodije Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 1 minute ago, goofs said: Nebitno je kakav basket je bio, igrali su nasi, bilo napeto, pobedili, gde ces bolji sportski dozivljaj tom logikom bih gledao i nola, a u stvarnosti bih radije gledao u zid pet sati nego nola. ok, ovo je kosarka (kakva- takva), ali uvek mi je tesko da to gledam, vise pratim rezultat nego sto gledam.
Lancia Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 1 minute ago, goofs said: Nebitno je kakav basket je bio, igrali su nasi, bilo napeto, pobedili, gde ces bolji sportski dozivljaj Ja sam jos pod utiskom, kako su mogli da nas sjebu.
Joe D Posted June 24, 2021 Author Posted June 24, 2021 3 minutes ago, goofs said: Nebitno je kakav basket je bio, igrali su nasi, bilo napeto, pobedili, gde ces bolji sportski dozivljaj sta znam, jel ima neko takmicenje u susenju boje na zidu na kome ucestvujemo? 1
James Marshall Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Za ženski basket je bila zanimljiva tekma, to što je taj basket na nivou muškog kadetskog, to se sad ne smije reći
Nikodije Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 muskog kadetskog u kojem ne ucestvuje dragan jakovljevic.
Lancia Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 2 minutes ago, Joe D said: sta znam, jel ima neko takmicenje u susenju boje na zidu na kome ucestvujemo? Polako, bice i to, vidim da je breakdance na olimpijadi.
red star forever Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Baš što neko napisa, Jokić niti da se javi selektoru, pozdravi sa saigracima, poželi im sreću. I Dončić je vukao svoju ekipu čitavu godinu, i sada je sav srecan došao da vuče i ovu ekipu bez pretpostavljam velikih ambicija i mogućnosti. A onaj jede pljeskavice. Želim ja njemu svu sreću, opet ću ga pratiti i želim mu još jedan MVP uz prsten jer je naš i genijalac je. Ali trenutne emocije su fuj, fuj, fuj..
omiljeni Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Poslednji put sam gledao kad su nase igrale za medalju u Riju 2016. Bila jedna u Australiji sto bi bila u idealnoj petorci ABA lige, nase svaki napad pravile po nekoliko faulova nad njom i onda sudije u poslednja 2 minuta prestale da sviraju te faulove i tako nase pobedile. 1
Nikodije Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 ja sam kao dete vatreno ispratio finale prvenstva jugoslavije za zene neke 1990 otprilike, zvezda - sibenik elemes, sa jedne strane andjelija arbutina, sa druge danira nakic. i pun pionir. to je bilo dobro. 1
BWA Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Ja sam gotivio Jedinstvo Aida i Iskra Delta Jezice ili tako nesto. Mara Lakic protiv Polone Dornik.
Lancia Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 6 minutes ago, James Marshall said: Mara mi dođe neki rod. Ti si iz Laktasa?
Recommended Posts