Milošica Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 (edited) 7 minutes ago, Lancia said: Mozda ce ucestvovati na OI u trkama dvokolica. Joka zapravo hejtuje moderne OI jer su ukinuli trke dvokolica. Podrška za Jokaru. Edited June 16, 2021 by Milošica 2
villiem Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 ma mi smo ludaci, sve je islo svojim tokom, kao nismo znali jos ga neki pitao posle utakmice jel a oces igrati za nas, secam se da sam pomislio sto si ga to pitao, sad nece nikad 3
Krampa Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Da je Tiiiiito dragi živ, debeli bi sa aerodroma poslali da čuva granicu prema Albaniji. Nekada se znao red 4 4
Lancia Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 1 minute ago, Krampa said: Da je Tiiiiito dragi živ, debeli bi sa aerodroma poslali da čuva granicu prema Albaniji. Nekada se znao red O evo i Krampinja, dosao da se provoza dvokolicom.
Krampa Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 6 minutes ago, Lancia said: O evo i Krampinja, dosao da se provoza dvokolicom. Dvokolica a u njojzi slaninica i belo vince. Troluje jokara srbadiju za sve pare
Amos Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 17 minutes ago, theanswer said: Šta sad moj omiljeni fudbaler danas zgazi nekog na pešačkom i pobegne i ja sutra treba da imam isto mišljenje o njemu? Ajde iskuliraj se jbt, gaženje nekog na pešačkom i bežanje je isto kao neigranje za reprezentaciju? Wtf.. 2
mackenzie Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 34 minutes ago, precog said: I pokopaće ga na kraju s tim kao tračkog warriora
Кристофер Лумумбо Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 26 minutes ago, theanswer said: Pa jbg ovo je popularan take danas vidim, kao šta vam sad smeta Jokić a do juče ste ga hvalili ko da se danas ništa nije desilo? Šta sad moj omiljeni fudbaler danas zgazi nekog na pešačkom i pobegne i ja sutra treba da imam isto mišljenje o njemu? Samo da istaknem da ga ja nisam voleo kada se to nije smelo i da mi je draze kad bogdan zabije 20 poena u nebitnoj tekmi nego mvp titula debog somborca. Jbg, odavno se mejsonplamlizovao u mojim ocima.
copkillah Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 19 minutes ago, villiem said: ma mi smo ludaci, sve je islo svojim tokom, kao nismo znali jos ga neki pitao posle utakmice jel a oces igrati za nas, secam se da sam pomislio sto si ga to pitao, sad nece nikad Jao da, beše bila situacija da je fazon 15 minuta pre toga ispao iz plejofa i to ga ovaj pitao, je l' tako bilo? Ko ga je to pitao?
Lancia Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Just now, Кристофер Лумумбо said: Samo da istaknem da ga ja nisam voleo kada se to nije smelo i da mi je draze kad bogdan zabije 20 poena u nebitnoj tekmi nego mvp titula debog somborca. Jbg, odavno se mejsonplamlizovao u mojim ocima. Uvek si bio avangarda. 1
villiem Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 1 minute ago, copkillah said: Jao da, beše bila situacija da je fazon 15 minuta pre toga ispao iz plejofa i to ga ovaj pitao, je l' tako bilo? Ko ga je to pitao? Da, ispao strasno Pitao ga verovatno neki nas pametnjakovic
James Marshall Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Bilo bi još luđe da ga je pitao neko sa ESPN.
Recommended Posts