June 16, 20213 yr meni deluje da je debela pizda izdajnička maliciozno obrisana sa grafika. zvanično, ima 5. TPA u celoj ligi, na 345 minuta odigranih. morao bi jasno da se vidi na grafiku malo udesno od Dončića. https://nbamath.com/2021-nba-postseason-tpa/
June 16, 20213 yr 1 hour ago, Mos said: Novak je čovek i patriota pre svega, dok je Jokić neki polusvet i baš se vidi da ne voli svoju zemlju. Uostalom zato je i otišao da igra u Americi umesto da se kali i raste u Zvezdi i Partizanu. Ni na Kosovu nikada nije bio i nadam se da će mu posle ovoga oduzeti pasoš jer ga nije zaslužio. Siroti Jokic i njegovi konji vrani Kako se neko osudjuje da kritikuje takvu ljudsku gromadu i visestrukog osvajaca raznih titula i medalja
June 16, 20213 yr Baš je bilo lako pronaći ga, osim nekome ko tendenciozno želi da ga vidi levo u onoj gužvi
June 16, 20213 yr 4 minutes ago, Svarog said: meni deluje da je debela pizda izdajnička maliciozno obrisana sa grafika. zvanično, ima 5. TPA u celoj ligi, na 345 minuta odigranih. morao bi jasno da se vidi na grafiku malo udesno od Dončića. https://nbamath.com/2021-nba-postseason-tpa/ Ma nema sanse da je onaj Porter na nekim grafikonima ispred njega ,iako je podbacio u drugoj rundi plej of-a
June 16, 20213 yr assists u regularnom delu sezone: Green 8.9 Jokara 8.3 assists u playoffu: Simmons 8.8 Lebron 8.0 Giannis 5.3 Jokara 5.0 best passing big man of all time, ali kad bi se gađali kamionima
June 16, 20213 yr Niko od igraca na listi nije centar, opet je prvi u toj kategoriji. Sad ja moram da ga branim
June 16, 20213 yr 5 hours ago, Lancia said: Brate, Cristiano Ronaldo igra za svoju zemlju sa 36 godina, kad zavrse karijere, izacice im na nos odmaranje. Posle slucaja Eriksen zaista je bzvz spocitavati sportisti sto zeli da odmori.
June 16, 20213 yr Ali on je rekao svom treneru lubenici, da srpski igraci ne odmaraju i ne propustaju utakmice
June 16, 20213 yr 10 minutes ago, MiddleClass said: Posle slucaja Eriksen zaista je bzvz spocitavati sportisti sto zeli da odmori. Osim sto slucaj Eriksen nema veze sa umorom..