Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

pa kad se toliko pricalo o konzervama, posla mi voda na usta :D

to mi je omiljeno, sutlijas s visnjama. ne moras da ih ukuvavas, zaledjene na dno, preko njih mlak sutlijas, pusti par minuta da visnje puste krv :D, i cimet, ofkors. 

Posted

Da, da cimet. Malo ih ukuvam jer onaj soook [emoji7][emoji7]

Posted

Na koji način da pripremim mekinje sa mlekom, a da to bude upotrebljivo? Probao sam sam prethodni put da skuvam u mleku, ne znam gde je pošlo po zlu, uglavnom to ni na šta nije ličilo!

@darlingJesi li ti čitala Anu Karenjinu?

Posted
Na koji način da pripremim mekinje sa mlekom, a da to bude upotrebljivo? Probao sam sam prethodni put da skuvam u mleku, ne znam gde je pošlo po zlu, uglavnom to ni na šta nije ličilo!

[mention=662]darling[/mention]Jesi li ti čitala Anu Karenjinu?
zsshto ti je to potrebno? da prvo to raschistimo.

sent from bubamoto

Posted (edited)

minut pre nego sto si me pitao dal sam citala anu karu, procitala sam bubin post o njenom prijatelju koji je ubio svoju curu i pomislila da su sve porodice nesrecne na svoj nacin. kako si znao sta mi je u glavi, previse vremena provodimo zajedno na forumu :D

ne, to nisam ja. tunolovac na kom se vozikam ima 17 metara i nije u mandalini ;)

Edited by darling
Posted
Ovsene mekinje, da jedem poput ovsenih pahuljica.

prvo to je odvratno. ako bash morash, ja preporuchujem da nagurash u jogurt i pozderesh na gusto i brzo i zaboravish da ti se to desilo. alternativno bih meshala pahuljice i mekinje 1:1. skuvash pahuljice pa dodash mekinje, ili kako si vec navikao.

sent from bubamoto

Posted

mozda chovek zeli mnoshtvo celuloze.

sent from bubamoto

Posted

Ama nestalo u lokalnom Maksiju onih makedonskih pahuljica, pa sam uzeo mekinje. Na netu nađem da zahtevaju nešto dužu pripremu, najbolje kuvanje - i kuvam i kuvam i kuvam i na kraju ništa, ko da i nisam!

Najbolje d odustanem.

Posted
1 minute ago, Ras said:

Ama nestalo u lokalnom Maksiju onih makedonskih pahuljica, pa sam uzeo mekinje. Na netu nađem da zahtevaju nešto dužu pripremu, najbolje kuvanje - i kuvam i kuvam i kuvam i na kraju ništa, ko da i nisam!

Najbolje d odustanem.

ni slucajno. jedna moja pre par godina kupila je 10 pakovanja mekinja misleci da su pahuljice. i nista, navikla se zena i pojela ih, sta ce :D

uopste se ne zezam, stvarno se desilo. 

Posted

Bilo mi glupo da na ovom mestu pričam o posledicama, a nisam ni bio siguran, međutim postoji upozorenje ispod recepta na linku koji je darling ostavila.

Posted

kako god, sacuvaj ih, ko zna kako ce se razvijati ovo s korona virusom, mozda ce te spasiti od gladi ta kesa mekinja u karantinu :D

nego, sta su to makedonske pahuljice? 

Posted

mekinje kuvati je bezveze, nece se desiti nishta.

i nece ga mekinje spasit gladi :rolf:

moze i papir da jede ako mu je do toga.

sent from bubamoto