nezvanova Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 khm, khm.... bele trufle, sa belom cokoladom, bosiljkom i limunom... bez dodatog secera (samo onaj iz bele cokolade) okus lud i fenomenalan!
gospa buba Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 znachi da je banujemo majkemi ja ne znam zashto ja ovo trpim
Jumanji Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 1 hour ago, nezvanova said: khm, khm.... bele trufle, sa belom cokoladom, bosiljkom i limunom... bez dodatog secera (samo onaj iz bele cokolade) okus lud i fenomenalan! A recepte ne daje ili te ne zanimaju? Svo ovo mučenje oprostila bih ti za recepte
beta Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 ovaj kolega ima potencijal da postane poslastičar umetnik prvog reda. skidam kapu na veštini i entuzijazmu. ja sam slatko batalila ima više od godinu dana ali mi je uživanje da svakog dana gledam izveštaj.
Haralampije Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 (edited) Corba od bukovaca i praziluka pa onda saran na kacamaku + preliv na bazi paradajza ( paradajz,mrkva,cluk,bluk,celer) Lep slatkast ukus,lagano jelo Edited February 15, 2020 by Haralampije
Ras Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Jagnjeće kotlete, uz pečeni krompir i čatni od jabuka i manga.
Ras Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Prema JO (od 2:00) "Burger" od bundeve, crvenog luka i šargarepe (so, biber, kumin, đumbir). Koristio Imlekovu "mocarelu" za picu (onu žutu) i iskoristio priliku da utrošim malo heljdinog brašna iz Mltrovića vodenice (Prijepolje). U nedostatku korijandera, "majonez" spremio sa nanom i peršunom. Čatni od jabuka i manga juče pravio po prvi put - bez greške!
triple_nippled Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 u posudi nalio ovsene pahuljice vrelom vodom, da se natope. isprzio na kokosovom ulju komade grejpfruta, koji inace nisam nesto posebno ocistio, tj samo oljustio koru i isekao na kockice. sve to srucio u posudu sa pahuljicama, dodao mericu whey-a, onog bezukusnog i kasicicu meda, za svaki slucaj. izmesao i danas se sladio za uzinu. ispalo bolje nego sto sam ocekivao. kapiram da bi mogla i neka zacinska biljka da se metne. nesto zeleno i sveze.
Recommended Posts