Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

khm, khm.... bele trufle, sa belom cokoladom, bosiljkom i limunom... bez dodatog secera (samo onaj iz bele cokolade) okus lud i fenomenalan!

spacer.png

Posted

znachi da je banujemo majkemi ja ne znam zashto ja ovo trpim

Posted
1 hour ago, nezvanova said:

khm, khm.... bele trufle, sa belom cokoladom, bosiljkom i limunom... bez dodatog secera (samo onaj iz bele cokolade) okus lud i fenomenalan!

spacer.png

A recepte ne daje ili te ne zanimaju? :happy:

Svo ovo mučenje oprostila bih ti za recepte :rolleyes:

Posted

ovaj kolega ima potencijal da postane poslastičar umetnik prvog reda. skidam kapu na veštini i entuzijazmu.

ja sam slatko batalila ima više od godinu dana ali mi je uživanje da svakog dana gledam izveštaj.

Posted (edited)

Corba od bukovaca i praziluka pa onda saran na kacamaku + preliv na bazi paradajza ( paradajz,mrkva,cluk,bluk,celer) Lep slatkast ukus,lagano jelo

wxsnrlC.jpg

ZHeDXqL.jpg

8ikepZ9.jpg

Edited by Haralampije
Posted

Jagnjeće kotlete, uz pečeni krompir i čatni od jabuka i manga.

Posted

Prema JO (od 2:00)

"Burger" od bundeve, crvenog luka i šargarepe (so, biber, kumin, đumbir).

Koristio Imlekovu "mocarelu" za picu (onu žutu) i iskoristio priliku da utrošim malo heljdinog brašna iz Mltrovića vodenice (Prijepolje).

U nedostatku korijandera, "majonez" spremio sa nanom i peršunom.

Čatni od jabuka i manga juče pravio po prvi put - bez greške!

y4mUvYtKYkhBIcq0OBeD6M1E7L6rBg2HOm761OUY

Posted

Ovsena kasa sa przenim grejpom. Mm

Posted

u posudi nalio ovsene pahuljice vrelom vodom, da se natope. isprzio na kokosovom ulju komade grejpfruta, koji inace nisam nesto posebno ocistio, tj samo oljustio koru i isekao na kockice. sve to srucio u posudu sa pahuljicama, dodao mericu whey-a, onog bezukusnog :) i kasicicu meda, za svaki slucaj. izmesao i danas se sladio za uzinu.

ispalo bolje nego sto sam ocekivao. kapiram da bi mogla i neka zacinska biljka da se metne. nesto zeleno i sveze.