February 14, 20205 yr khm, khm.... bele trufle, sa belom cokoladom, bosiljkom i limunom... bez dodatog secera (samo onaj iz bele cokolade) okus lud i fenomenalan!
February 14, 20205 yr 1 hour ago, nezvanova said: khm, khm.... bele trufle, sa belom cokoladom, bosiljkom i limunom... bez dodatog secera (samo onaj iz bele cokolade) okus lud i fenomenalan! A recepte ne daje ili te ne zanimaju? Svo ovo mučenje oprostila bih ti za recepte
February 14, 20205 yr ovaj kolega ima potencijal da postane poslastičar umetnik prvog reda. skidam kapu na veštini i entuzijazmu. ja sam slatko batalila ima više od godinu dana ali mi je uživanje da svakog dana gledam izveštaj.
February 15, 20205 yr Corba od bukovaca i praziluka pa onda saran na kacamaku + preliv na bazi paradajza ( paradajz,mrkva,cluk,bluk,celer) Lep slatkast ukus,lagano jelo Edited February 15, 20205 yr by Haralampije
February 17, 20205 yr Prema JO (od 2:00) "Burger" od bundeve, crvenog luka i šargarepe (so, biber, kumin, đumbir). Koristio Imlekovu "mocarelu" za picu (onu žutu) i iskoristio priliku da utrošim malo heljdinog brašna iz Mltrovića vodenice (Prijepolje). U nedostatku korijandera, "majonez" spremio sa nanom i peršunom. Čatni od jabuka i manga juče pravio po prvi put - bez greške!
February 19, 20205 yr u posudi nalio ovsene pahuljice vrelom vodom, da se natope. isprzio na kokosovom ulju komade grejpfruta, koji inace nisam nesto posebno ocistio, tj samo oljustio koru i isekao na kockice. sve to srucio u posudu sa pahuljicama, dodao mericu whey-a, onog bezukusnog i kasicicu meda, za svaki slucaj. izmesao i danas se sladio za uzinu. ispalo bolje nego sto sam ocekivao. kapiram da bi mogla i neka zacinska biljka da se metne. nesto zeleno i sveze.