rezwalker Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 2 hours ago, nisam ja said: sjajom ili bez ovo super izgleda. kao i uvek iz rezove kujne. sjutra ću ja kod makedonca pa pravim izvješće. Ova kombinacija još bolje funkcioniše sa pitom ili burekom od mesa.
Ras Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 piatakia style feta, pečena u susamu, sa medom i pomorandžom
nisam ja Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Lindin avokado odličan, a ni domaći mileram ne zaostaje.
nisam ja Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Opa, opa. Ja sam gladan. Idem kući ranije pa da se skrčka nešto.
askeladden Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Kolenicu sa kiselim kupusom i sosom od brusnica i suvih sljiva.Umirem ali ne zalim.
hansolo Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Carsko u rerni (premaz od dijon senfa, meda i home made senfa od slačice i piva iz radionice mog prijatelja i limuna), ljuti chutney od jabuka, krompir pecen u rerni, čeri paradajzić i malo milerama za dekoraciju i da razblaži.
Frank Pembleton Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Carsko u rerni (premaz od dijon senfa, meda i home made senfa od slačice i piva iz radionice mog prijatelja i limuna), ljuti chutney od jabuka, krompir pecen u rerni, čeri paradajzić i malo milerama za dekoraciju i da razblaži. Lepo, samo, carsko da "razblažiš" treba neka jača hemija.Ali opet prelepo je... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts