mlatko Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 ima, kod kinezaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
darling Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 56 minutes ago, askeladden said: Sta su zizule? Aha,kao Kineska urma.Zvakavo malo,kao manchmellow? sta da kazem, prvi put vidim i jedem u zivotu, a kao da sam se vec zaljubila. sve je pocelo s rakijom, pa tek sam onda primetila da imam drvo u vidokrugu. ja sam povrsno pretpostavljala da je to neortodoskna maslina koja se odmetnula od korena i fura svoj fazon, al nije, nego zizula. onda sam guglala ko ti. nisu zvakave, nego suve, jako ukusne, kao neka mesavina teksture kostele (al daleko veca, ima da se jede od jedne) i ukusa urme, al ni to nisam sigurna da sam dobro opisala. ne vidim kako se iz toga radi dzem, za rakiju imam ideju. sve u svemu, ako hocu da postanem master of zizule, moracu da jedem jos banecare to sigurno ima u kuci ko mi sto imamo jabuke, njegovi sigurno rade i pitu sa zizulama. daj recept
askeladden Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jujube Ako je to,jeo sam suve iz kese.Zanimljivo,puno fibera i manje secera od OG urme.
darling Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 da, to, moje su tamnije, braon i ubrane s drveta
gospa buba Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Verujem vam koliko i Borhesu.teshko. draga mi je istina, borhes isto, al ovo je sve izmishljavanje sent from bubamoto
banatjanin Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Jesi videla kako lampuga menja boje kad se izvadi iz vode? Fascinantna riba.
Recommended Posts