Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

E jes,rakija od rotkvica

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

ima, kod kineza

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

56 minutes ago, askeladden said:

Sta su zizule?

Aha,kao Kineska urma.Zvakavo malo,kao manchmellow?

sta da kazem, prvi put vidim i jedem u zivotu, a kao da sam se vec zaljubila. sve je pocelo s rakijom, pa tek sam onda primetila da imam drvo u vidokrugu. ja sam povrsno pretpostavljala da je to neortodoskna maslina koja se odmetnula od korena i fura svoj fazon, al nije, nego zizula. onda sam guglala ko ti. 

nisu zvakave, nego suve, jako ukusne, kao neka mesavina teksture kostele (al daleko veca, ima da se jede od jedne) i ukusa urme, al ni to nisam sigurna da sam dobro opisala. ne vidim kako se iz toga radi dzem, za rakiju imam ideju. sve u svemu, ako hocu da postanem master of zizule, moracu da jedem jos :D

banecare to sigurno ima u kuci ko mi sto imamo jabuke, njegovi sigurno rade i pitu sa zizulama. daj recept :D

da, to, moje su tamnije, braon i  ubrane s drveta

obozavam zizule.

Verujem vam koliko i Borhesu.

Verujem vam koliko i Borhesu.
teshko. draga mi je istina, borhes isto, al ovo je sve izmishljavanje :hihi:

sent from bubamoto

Naravno, ali lepo im to (izmišljanje) ide.

lampugu, ne izmisljam.

Sad je vreme za lampugu na panulu :happy:

bila je ta, s panule :D

Jesi videla kako lampuga menja boje kad se izvadi iz vode? Fascinantna riba. 

Da li je ovo trik pitanje? :unsure: