SDSG Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 3 hours ago, Bujodrag said: A moja keva razvila super brzu tehnikud skidanja kostiju sa bataka i karabataka i kad su spojeni ako treba pa sad uči i mene. oko pola kilograma mada mi je sa MSom opao apetit malo. Onda ih stavim u plastičnu kesu, nalijem muljem i strpam gomilu suvih začina, kari je počeo da me smara u poslednje vreme ali majčina dušica je super. Pa držim to tako u kesi što duže (može i ceo dan ali sam nestrpljiv. Onda to bacim na roštilj tiganj, skuvam pola pakovanja smrznutog kukuruza i razvalim se. Batak i dete moze da odvoji od koske Zaseces ispod zgloba,batak cvrsto uhvatis rukom, a kost okrenes par puta i povuces na gore i dobijes batak bez koske.
Bujodrag Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Taj neki fazon ali brzina je takodje bitna a prsti mi više nisu kao nekad, utrnuli su i tresu se povremeno No, kad se obogatim, imaću brojnu i vrlo seksi poslugu koju ću, naravno, pošteno i obilato plaćati.
SDSG Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Samo tehnika meni je to pokazala gospodja u ranim 60tim u lokalnoj mesari, jer sam je uvek smarao da vadi kosku i onda mi rekla gledaj i uci
Bujodrag Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Ovo je tehnika za vadjenje i koske bataka i koske karabataka tako da ti ostane jedan komad mesa.
Ras Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 6 hours ago, Tvrdica said: Свиђа ми се рецепт што значи, пробаћу и ја тако.... фала! To je ovo: Prisetio sam se videa čim ga je maheem po prvi put nedavno spomenuo. Ko voli pikantan sos uz batake može da proba ovo Mislim da sam, pre rerne piletinu na kratko sa obe strane propržio na tiganju.
maheem Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 a nije taj video, mada sam ja to davno gledao pa mi je sećanje ipak malo modifikovalo recept. Ovo je bila inspiracija:
Bujodrag Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Dobar je. Sad sam zvao kevu da joj ga pokažem jer često jedemo piletinu jer je jeftina. A pokazao sam joj i onu fenomenalnu picu u mekom testu s filom od krupno sečenog luka i inćuna i prezle i sira . To mora da se napravi, Bukmarkovao sam je negde.... Evo je. Ovo mora da se napravi
gospa buba Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 mora, samo ce incuni lecet napolje hvala.shto si ponovio. sent from bubamoto
Jumanji Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Grčku salatuDok sam je spremala, pola pojela :hungry like the wolf:
darling Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 zizule, puno zizula, pa gutljaj rakije od zizula, pa zizule presecem smokvom, pa novi krug.
askeladden Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 (edited) Sta su zizule? Aha,kao Kineska urma.Zvakavo malo,kao manchmellow? Edited September 13, 2019 by askeladden
mlatko Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 rotkviceInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts