nisam ja Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Mogo sam I brez. Našo sam jedino one neke pozder ploče. Wassa. Žena to sad kupuje pa ja kradem. Evo sacam ukro 2 komata I prekrio ih obilato ostatkom junećeg gulaša koji dok sam grijo malo ispritiskao te se meso fino nako razdrapalo. Posuo onim kvazi parmezanom iz kese. To ko što je nes kafa kafa. Ima parmiđana u tragovima, ostalo piljevina.
mlatko Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Uh, sad mi se jede hleb a nemam Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Bujodrag Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Loš ti je rezultat. Probao sam da dohvatim komad sa slike ali ne ide. Počni da kačiš real interactive pictures da i mi možemo da jedemo a ne samo ti dok deca u Africi umiru od gladi.
Jumanji Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Prepoznajem bruskete, hleb [emoji3] karfiol i ono je valjda prokelj [emoji848]Koje meso ovo?
renne Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 pa napiso čojk da je batak, ništa ne čitate cccc 1
Ras Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 46 minutes ago, Tvrdica said: ja mislim da je oslic Obriši sočivo!
Tvrdica Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 верујем ја теби Рене, али некако га је исекао као ја ослића, плус видим лимун.
maheem Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 (edited) 22 hours ago, maheem said: Kum inspirisao karfiolom. Karfiol i prokelj u rerni, grožđjice i indijski orah preko, Gennarova simple piletina u mom slucaju otkosceni bataci. Bruskete Batake secem na tri dela - na batak i karabatak na dva dela, što je možda i nepotrebno al hranim dicu s manjim komadima da ne bi na pola velikog rekli ne mogu više. Nema limuna, to je bluk, meso tanko u brašno pa zapečeš na mulju da se uhvati korica, ubačiš bluk i ruzmarin, sipaš deci i po vina i poklopiš na 45 minuta, pred kraj otklopiš da se tečnost redukuje. Edited September 8, 2019 by maheem
*edited by mod Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Koziji sir sa vlašcem, nešto hleba i najmesnatiji duvan čvarci ikada. Doručak za šampione.A za uz tekmu hladi se lubenica, verovatno poslednja ove sezone :(Sent from my H3213 using Tapatalk
Tvrdica Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 3 hours ago, maheem said: Batake secem na tri dela - na batak i karabatak na dva dela, što je možda i nepotrebno al hranim dicu s manjim komadima da ne bi na pola velikog rekli ne mogu više. Nema limuna, to je bluk, meso tanko u brašno pa zapečeš na mulju da se uhvati korica, ubačiš bluk i ruzmarin, sipaš deci i po vina i poklopiš na 45 minuta, pred kraj otklopiš da se tečnost redukuje. Свиђа ми се рецепт што значи, пробаћу и ја тако.... фала!
Bujodrag Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 4 hours ago, maheem said: Batake secem na tri dela - na batak i karabatak na dva dela, što je možda i nepotrebno al hranim dicu s manjim komadima da ne bi na pola velikog rekli ne mogu više. Nema limuna, to je bluk, meso tanko u brašno pa zapečeš na mulju da se uhvati korica, ubačiš bluk i ruzmarin, sipaš deci i po vina i poklopiš na 45 minuta, pred kraj otklopiš da se tečnost redukuje. A moja keva razvila super brzu tehnikud skidanja kostiju sa bataka i karabataka i kad su spojeni ako treba pa sad uči i mene. oko pola kilograma mada mi je sa MSom opao apetit malo. Onda ih stavim u plastičnu kesu, nalijem muljem i strpam gomilu suvih začina, kari je počeo da me smara u poslednje vreme ali majčina dušica je super. Pa držim to tako u kesi što duže (može i ceo dan ali sam nestrpljiv. Onda to bacim na roštilj tiganj, skuvam pola pakovanja smrznutog kukuruza i razvalim se.
mraki Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 5 hours ago, *edited by mod said: A za uz tekmu hladi se lubenica, verovatno poslednja ove sezone :( Isti slučaj, samo ništa vajala nije, bela unutra. Sad moram bar još jednu, ne može se ovako završiti sezona omiljenog voća. Kod mene klasični nedeljni ručak, supa, piletina, pečeni krompir...
renne Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 Da se smire živci, proja, pole, mlada prasetina, sir, kajmak, belolučne paprike, cluk 1
Recommended Posts