Ras Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Sve je super, osim što Rp mora da otpadne zbog slatke pavlake :(
nezvanova Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 arame, zeza te ras! uostalom, mislim da ce se i aram sloziti, za to moze sasvim slobodno i pavlaka za kuvanje (kako je zovu kod nas, ima malo manje MM, ali i bolje, pored putera i sira nije lose da bude manje masno) *pavlaka za kuvanje ima 20% MM, a pavlaka za slag 35% MM. to je ta razlika zbog koje ova za kuvanje ne moze da se umuti u slag.
beyoncé Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 drob sarmu pa portokalopitu što ponesoh iz grčke jutros lahmadžun u čaršiji pišem iz nesvesti
beyoncé Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) šta nudiš zauzvrat? edit: a ja pitam u ajvino ime Edited May 3, 2019 by beyoncé
Ras Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) 36 minutes ago, nezvanova said: arame, zeza te ras! uostalom, mislim da ce se i aram sloziti, za to moze sasvim slobodno i pavlaka za kuvanje (kako je zovu kod nas, ima malo manje MM, ali i bolje, pored putera i sira nije lose da bude manje masno) *pavlaka za kuvanje ima 20% MM, a pavlaka za slag 35% MM. to je ta razlika zbog koje ova za kuvanje ne moze da se umuti u slag. u pravu si, potpuno me sludeo slučaj pavlaka edit: izvinjavam se aramu Edited May 3, 2019 by Ras
aram Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 18 hours ago, Ras said: edit: izvinjavam se aramu nema zašto, bre
ivy Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 samo minus hleb a plus salata-bas me krenuli gulasi ovaj je sa 6-7 vrsta gljiva(suvi vrganj,suva crna truba,sumsko pile,glogovace,lepiste,livadski sampinjon i sigurno jos po nesto...) i zecom
renne Posted May 12, 2019 Author Posted May 12, 2019 Mladi krompirići preliveni mladim kajmakom i mlada prasećina, plis mlada kupus salata
Recommended Posts