May 3, 20196 yr arame, zeza te ras! uostalom, mislim da ce se i aram sloziti, za to moze sasvim slobodno i pavlaka za kuvanje (kako je zovu kod nas, ima malo manje MM, ali i bolje, pored putera i sira nije lose da bude manje masno) *pavlaka za kuvanje ima 20% MM, a pavlaka za slag 35% MM. to je ta razlika zbog koje ova za kuvanje ne moze da se umuti u slag.
May 3, 20196 yr drob sarmu pa portokalopitu što ponesoh iz grčke jutros lahmadžun u čaršiji pišem iz nesvesti
May 3, 20196 yr 36 minutes ago, nezvanova said: arame, zeza te ras! uostalom, mislim da ce se i aram sloziti, za to moze sasvim slobodno i pavlaka za kuvanje (kako je zovu kod nas, ima malo manje MM, ali i bolje, pored putera i sira nije lose da bude manje masno) *pavlaka za kuvanje ima 20% MM, a pavlaka za slag 35% MM. to je ta razlika zbog koje ova za kuvanje ne moze da se umuti u slag. u pravu si, potpuno me sludeo slučaj pavlaka edit: izvinjavam se aramu Edited May 3, 20196 yr by Ras
May 11, 20196 yr samo minus hleb a plus salata-bas me krenuli gulasi ovaj je sa 6-7 vrsta gljiva(suvi vrganj,suva crna truba,sumsko pile,glogovace,lepiste,livadski sampinjon i sigurno jos po nesto...) i zecom
May 12, 20196 yr Author Mladi krompirići preliveni mladim kajmakom i mlada prasećina, plis mlada kupus salata