Jeremija Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Bila je bolja ona prva, samo što nije htela da peva ovakve stvari, pa je napustila grupu...
cmrlj Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 nije waste, znas kako ambi pur izbacuje miris u prostoriju svako malo? e tako i ambi tur.
Ras Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 1 hour ago, cmrlj said: nije waste, znas kako ambi pur izbacuje miris u prostoriju svako malo? e tako i ambi tur. 😂
Willow Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 On 24.3.2019. at 15:05, cmrlj said: klot pasulj, drugi dan. prdim ne posustajem. Mmmm, pasulj . Za ublažavanje prdenja meteorizama i flatulencije, sledeći put kad budeš kuvala suljpa krkni pred kraj prstohvat čubara i kima.
aram Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Za čubar ne znam, ali od kima će još više da prdi. Ono što ja znam da pomaže je sušena nana. Može i najobičnija kesica čaja...
Reaktor Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Integralni krekeri + krem sir od kefira + domaća slaninica + domaći ren = vaskrsnuće. Popravlja raspoloženje, otpušava nos... ren je
nisam ja Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Našao u zamrzivaču svežu domaću kobaju. Ispržio i upario sa nekim prokolijem što mi je venuo tuda po kujni. I senf naravno. Nego @maheem Izišo ovaj flajer. Treće poluvreme posvećeno ribajzli ovaj put. Ovako na papiru ništa spec, al cenim da će biti zabavno.
Recommended Posts