Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Bila je bolja ona prva, samo što nije htela da peva ovakve stvari, pa je napustila grupu...   :cry:

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Rućak

IMG-599c4030b736750ca0098f920e94cec5-V.j

Većera: Jedem luka i slanine. 

IMG-20190321-214029.jpg

klot pasulj, drugi dan. prdim ne posustajem. 

waste of energy. Neki generator napravi.

nije waste, znas kako ambi pur izbacuje miris u prostoriju svako malo? e tako i ambi tur. 

tjuretje schnitzel i kesten torta. ne prdim.

to svi kazu :fantom:

1 hour ago, cmrlj said:

nije waste, znas kako ambi pur izbacuje miris u prostoriju svako malo? e tako i ambi tur. 

😂

Burgundski je ispao perfektno :piggy:

On 24.3.2019. at 15:05, cmrlj said:

klot pasulj, drugi dan. prdim ne posustajem. 

Mmmm, pasulj :wub:. Za ublažavanje prdenja meteorizama i flatulencije, sledeći put kad budeš kuvala suljpa krkni pred kraj prstohvat čubara i kima. 

Za čubar ne znam, ali od kima će još više da prdi. Ono što ja znam da pomaže je sušena nana. Može i najobičnija kesica čaja...

Nana apsolutno pomaze, povereno

Integralni krekeri + krem sir od kefira + domaća slaninica + domaći ren = vaskrsnuće.

Popravlja raspoloženje, otpušava nos...  ren je :heart:

• Author

.
80473f9cda6b383a6bc16b295a87e9c8.jpg

Našao u zamrzivaču svežu domaću kobaju. Ispržio i upario sa nekim prokolijem što mi je venuo tuda po kujni. I senf naravno. 

Nego @maheem

Izišo ovaj flajer. 

Treće poluvreme posvećeno ribajzli ovaj put.

IMG-20190402-234359.jpg

Ovako na papiru ništa spec, al cenim da će biti zabavno.