mraki Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Prva lubenica ove godine da valja. Tri predhodne bile nejestive.
Frank Pembleton Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 On 19.6.2018. at 18:11, namenski said: Nista pritisak, nista holesteroli... Postojalo je jedno jelo, obicno se nosilo kopacima u vinogradu, koscima i ostalim lakim zanimacijama kad upekne zvezda, od toga bolje nema: mladi luk iseckan na krupne komade i udavljen u razredjeno vinsko sirce. To se kusalo kasikom, u velikim kolicinama i za zedj na ovim geografskim sirinama bolje nema. Uhhh ta jela "za radnika u polju" ... To leti zlata vredi...
halloween Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 Alva od suncokreta sa suvim grožđem. Iz Ukrajine, srednja žalost, osećam se kao iza gvozdene zavese.
darling Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 neces mi ogaditi moj najomiljeniji postvrkautmil na svetu. pa sta i da su larve, mi ribe se na njih pecamo
Valk Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 21 hours ago, Majo said: kakave to larve jedes, crna Darling¿ Bolje ona njih nego obrnuto. Crnjak, sry.
Lancia Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 2 minutes ago, Valkyrie said: Bolje ona njih nego obrnuto. Crnjak, sry. Darling, namerno ti ovo radi.
Recommended Posts