darling Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 kad je adam bio u obdanistu, nije bilo branka kockice
adam Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 kad je adam bio u obdanistu jedva da je bilo i obdanista. al je hrana bila super. osim supe i sutlijasa sve voleo. jeo kao u avionu, ni mrvica da ostane. sad pojeo omlet i seckani paradajz pride. treba srediti gajbu i spremiti sve za rostilj, dolazi drustvo na utakmicu. jelovnik - lignje, skampi i brancin. prilog kafanski, blitva i krompir. I'm the only gay in the village
Lancia Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 2 minutes ago, adam said: kad je adam bio u obdanistu jedva da je bilo i obdanista. al je hrana bila super. osim supe i sutlijasa sve voleo. jeo kao u avionu, ni mrvica da ostane. sad pojeo omlet i seckani paradajz pride. treba srediti gajbu i spremiti sve za rostilj, dolazi drustvo na utakmicu. jelovnik - lignje, skampi i brancin. prilog kafanski, blitva i krompir. I'm the only gay in the village neces biti jedini, doolazim!
jms_uk Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Just now, adam said: ajde. Da si najavio par dana unapred, mogao je da ti dodje i rodjak sa sela
precog Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 gastarbajterska je tuga pregolemaDaj predloge za playlistu.In other news, stvarno je tesko naci mluk da bude pravi. Jedino zbog cega volim leto i prolece su mluk, mbluk, rotkvice, paradajz, lubenice i tresnje. Ako mi neko to uzme, cemu sve to... ponovo... Vidovdaaaaan
Miralem Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 gastoska je tuga progolema, jeo bi mluka ali njega nema
I*m with the pilots Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Daj predloge za playlistu.In other news, stvarno je tesko naci mluk da bude pravi. Jedino zbog cega volim leto i prolece su mluk, mbluk, rotkvice, paradajz, lubenice i tresnje. Ako mi neko to uzme, cemu sve to... ponovo... VidovdaaaaanOvde kod mene uopšte nema mladog belog luka. Neki nisu ni čuli da tako nečeg ima. Doneli moji roditelji kad su bili skoro, bio je tako svež...deo tazbine se oduševio dok su neki zazirali da probaju. Najedoh se višanja ova dva dana, našla juče veoma lepe, i to iz lokala.
precog Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Ovde kod mene uopšte nema mladog belog luka. Neki nisu ni čuli da tako nečeg ima. Doneli moji roditelji kad su bili skoro, bio je tako svež...deo tazbine se oduševio dok su neki zazirali da probaju. Najedoh se višanja ova dva dana, našla juče veoma lepe, i to iz lokala. Mladog belog luka, odlicnog, ima u mojim uobicajenim mestima za snabdevanje zbog blizine Francuske. Mluk, iz nekog razloga, je neresiva enigma koja zahteva ulaganje vremenskog resursa u potragu, sto me, uglavnom, mrzi. Mada, nasao sam skoro pristojan kod Francuza prosle subote
jms_uk Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Ovde ima mladog luka sasvim ok, ali ne vidjam [bar po ovih nekoliko prodavnica u mom selu koje obilazim] mladi beli luk.
ToniAdams Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 7 hours ago, precog said: Mladog belog luka, odlicnog, ima u mojim uobicajenim mestima za snabdevanje zbog blizine Francuske. Mluk, iz nekog razloga, je neresiva enigma koja zahteva ulaganje vremenskog resursa u potragu, sto me, uglavnom, mrzi. Mada, nasao sam skoro pristojan kod Francuza prosle subote posalji zenu da trazi, jeboga ti
precog Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 2 minutes ago, ToniAdams said: posalji zenu da trazi, jeboga ti trazila bi im fitosanitarne podatke za svaki od proizvoda sto imaju, prekorela sto ne hendluju voce i povrce u rukavicama + kupila persun umesto mluka.
Recommended Posts