Simon Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Једини кајмак који је ваљао прије рата у Сарајеву је био србијански слани кајмак, све остало ни слично није било њему.
aram Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 4 minutes ago, Simon said: Краве у општини Центар !? A sto da ne, opstina Centar ti ide skroz gore do Skakavca...
djeneralche Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 15 minutes ago, Simon said: Краве у општини Центар !? Ahahaha moj zemo gde si ti ziveo.
djeneralche Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Inace da prekinem ovu besmislenu raspravu mogu samo da kazem da vam verujem da je u mestima gde ste vi probali kajmak bezveze ali ovaj sto sam ja jeo je bio odlican.
gospa buba Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 moram da izrazim snazan protest protivu podnishtavanja zapadnjachkog kajmaka koji je gushca pavlaka. nemachi pojama sent from bubamoto
renne Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 pa jeste, ali to nije ovaj kajmak i ja sam trijes godina jeo kajmak koji je pavlaka, i sa te strane je to savešeno, ali to nije ovo što srbijanci™ zovu kajmakom 1
aram Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 pa ok je ta pavlaka, samo što to nije kajmak a što ovaj ™ sad smanjuje slova u redu, a on se uvećo?
djeneralche Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Ovo sto je moja baba pravila je kajmak kajmak, mislim toliko price o verovatno najjednostavnijem mlecnom proizvodu, skuvas mleko, skupis kajmak stavis u kanticu posolis, kad odstoji postane zutiji. Kajmak kajmak,gde god sam jeo domaci kajmak po Srbiji to je bilo to, sad nemam pojma sta je ta pavlaka.
renne Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 PA dobro, shvatili smo da je tvoja baba jedina u Bosni pravila kajmak kajmak
darling Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 da li je bosanski kajmak kao onaj turski kajmak koji sluze uz baklavice i ostale slatke kolace? posto to jeste kora s mleka, ali se ne soli. i englezi imaju neslani kajmak koji se jede uz kolace, klotid krim. https://en.wikipedia.org/wiki/Clotted_cream svaki kraj ima svoje lokalne mlecne proizvode. ko, na primer, licki sir koji prave dalmatinski refjudziz u banatu i prodaju na kalenic pijaci
Simon Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 8 hours ago, djeneralche said: Ahahaha moj zemo gde si ti ziveo. У истој општини али као што рекох ја нисам имао прилику да их сусретнем.
Simon Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Лично мени уопште није битно да ли ти вјерујеш или не, кажем само онако како јесте.
Recommended Posts